Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 36%

Decléor Prep & Finish Cleansing Duo 2 x 400 ml (Limited Edition)

499,00 kr
319,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Decléor Prep & Finish Cleansing Duo er en lækker æske, som indeholder to produkter til ansigtet, der er velegnede til alle hudtyper. Snyd ikke dig selv, eller en du holder af, for denne skønne duo æske.

Æsken indeholder

  • Aroma Cleanse Essential Cleansing Milk 400 ml
  • Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion 400 ml

Aroma Cleanse Essential Cleansing Milk: er en lækker rensemælk. Den renser blidt, men effektivt huden fri for skidt, snavs og makeup. Den indeholder blandt andet sød mandelolie, som har en beroligende virkning på huden, samtidig med at den virker blødgørende. Desuden har den en skøn duft, som vækker sanserne. Efter brug af Decléor Aroma Cleanse Essential Cleansing Milk vil huden være blød, helt ren og med en flot udstråling.

Anvendelse: Påfør en lille mængde på ansigt og hals. Massér med cirkelbevægelser. Skyl af med vand og påfør efterfølgende en skintonic.

Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion: er en let og forfriskende ansigtsrens til alle hudtyper. Den indeholder aktive essentielle olier, der hjælper med at pleje og rense huden, samt balancere hudens naturlige pH. Huden bliver efterladt forfrisket, plejet og hydreret. Den dufter dejligt feminin, og den er helt uden parabener.

Anvendelse: Påføres på en fugtig vatrondel. Rens huden. Skal ikke skylles af.

Find mere fra dette mærke:
Loading...