Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 39%

Decléor Box Of Secrets Fresh Start Duo Gift Set (U)

605,00 kr
369,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Decléor Box Of Secrets Fresh Start Duo er en lækker gaveæske, og bare æsken i sig selv er jo en gave med det meget eksklusive look! Denne juleæske indeholder to luksuriøse produkter til forkælelse af kroppen. Her er der rig mulighed for at få huden eksfolieret og forberedt til de kommende fester og julefrokoster. I denne æske får du nemlig Decléor Gommage 1000 Grains Corps 200 ml samt Decléor Aroma Confort Moisturising Body Milk 200 ml.

Produkterne er ultimativ aromaterapi og virker mod en miljøforurenet og stresset hud, og derudover giver produkterne en masse fugt og næring til alle hudtyper. Denne smukke æske er den oplagte gave til kvinden, der elsker selvforkælelse.

Indeholder:

Decléor Gommage 1000 Grains Corps 200 ml: Denne eksfolierende skrub efterlader din hud fløjlsblød, så den er klar til at blive omsluttet i en nærende og beskyttende lag af den meget populære Aroma Confort Moisturising Body Milk. Denne bodyscrub har en rig konsistens, som er super lækker at arbejde med. Anvendelse: Bruges i badet. Masseres godt ind i huden med cirkelbevægelser, og skylles af med vand.

Decléor Aroma Confort Moisturising Body Milk 200 ml: Er en skøn kropscreme, som er perfekt til daglig brug. Den er med fugtgivende ingredienser og har en opstrammende effekt. Huden efterlades velplejet, glat og silkeblød. Decléor Aroma Confort Moisturising Body Milk har en delikat konsistens, der let trænger ind i huden og giver en frisk og smidig hud. Cremen er uden parabener. Anvendelse: Masseres ind i huden efter bad, eller efter behov.

Find mere fra dette mærke:
Loading...