Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Clean Perfume Clean Layering Trio 3 x 30 ml (Limited Edition)

525,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Clean The Ultimate Layering Trio er en eksklusiv gaveæske med tre skønne duftklassikere fra Clean. Hver parfume indeholder 30 ml og fylder derfor ikke meget i toilettasken. Dette sæt giver en rigtig god mulighed for at afprøve forskellige dufte, og da sættet har en samlet værdi af 1.185 kr., får man meget for pengene. Alle dufte er uden parabener og sulfater.

Sættet indeholder:

  • Rain EDP 30 ml
  • Warm Cotton EDP 30 ml
  • Skin EDP 30 ml

  • Rain EDP: er en frisk og delikat duft, som minder om en sommerdag med regn. På dage som disse, får alt en lækker frisk duft, og denne duft har Rain indfanget til perfektion. Med duftnoter af blandt andet melon, violblade, margueritter og påskelijler, er denne duft indbegrebet af en frisk sommerdag. Duften er meget mild og kan bruges af både mænd og kvinder, dog mest brugt af kvinder.

  • Warm Cotton EDP: Er en skøn duft med friske duftnoter af citrus, liljer og jasmin, samt varme toner af moskus og rav. Du inspireres af varme, nyvaskede håndklæder, som netop er taget ud af tørretumbleren. Duften kan bruges af både mænd og kvinder.

  • Skin EDP: Er en delikat og sensuel duft til kvinder. Den har en skøn og meget ren duft af dugfriske blomster og varm moskus, som indhyller sig og giver en følelse af renhed og velvære.
Find mere fra dette mærke:
Loading...