Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%

Clarins Hostess Gift Set (Limited Edition)

129,00 kr
96,75 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Clarins Hostess Gift Set (Limited Edition) er en fantastisk værtindegave, og du vil som den glade giver helt sikkert vil score gode point hos modtageren. Kan du godt lide at forkæle dine omgivelse, men ikke lige er helt sikker på hvad de står og mangler, så er denne æske perfekt. Den indeholder nemlig både makeup, læbepleje, makeupfjerner samt en bodylotion. En alt i en æske, med højkvalitets produkter, du umuligt kan gå galt i byen med.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Clarins Instant Eye Make-up Remover Waterproof 50 ml
  • 1 stk. Clarins Moisture-Rich Body Lotion For Dry Skin 100 ml
  • 1 stk. Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector 12 ml - 01 Rose Shimmer
  • 1 stk. Clarins Mascara Supra Volume 3,5 ml - 01 Intense Black

Clarins Instant Eye Make-up Remover Waterproof: er en to-faset mild make-up fjerner, som øjeblikkeligt fjerner make-up, både vandfast og kraftig make-up. Den svier ikke i øjnene, samt er så mild at den er velegnet til kontaktlinsebrugere. Den indeholder ekstrakt af rose og kornblomst, som lindrer, blødgør og fugter. Dette er en super fin rejsestørrelse som er perfekt til, at tage med på farten.  

Clarins Moisture-Rich Body Lotion For Dry Skin: er en lækker body lotion, som imødekommer de behov, en tør hud har. Dette er en rig body lotion, som bekæmper tegn på hudens ældning forårsaget af sol, kulde og air-condition. Denne cremede, fugtgivende lotion absorberes let og efterlader umiddelbart huden blødere, sundere og med et yngre udseende. En mildt parfumeret, glat og cremet bodylotion med planteekstrakter: fersken mælk, shea, candlenut olie og orangeblomst voks. Revitaliserer huden og hjælper med at genoprette sin faste, ungdommelige struktur. Fjerner blidt døde overflade hudceller for at hjælpe med at forhindre tørre, ru pletter og efterlader huden silkeblød. Absorberes hurtigt, og efterlader ingen spor på huden.

Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector 12 ml - 01 Rose Shimmer: er den helt ideelle læbepleje der lysner dine læber på en smuk og naturlig måde, og efterlader dig med et silkeblødt resultat. Denne lækre lip perfector er super nem at påføre, og giver dig rig mulighed for at få perfekt formede læber, samtidig med at den reparerer og plejer læberne i dybden. Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector indeholder en formel der beskytter læberne imod frie radikaler, og er derfor velegnet til daglig brug. De flotte skinnende og diskrete farver får dine læber til at se naturlige ud samtidig med at læberne virker fyldigere.

Clarins Mascara Supra Volume 3,5 ml - 01 Intense Black: er en innovativ sort mascara, som både giver vipperne volumen og pleje, samt øjeblikkeligt skaber tykke, fyldige og voluminøse vipper. Indeholder en blid formel beriget med cassie blomstervoks og panthenol til at styrke og beskytte vipperne for et fuldt, forstørret vippelook. Rige pigmenter giver intense farveresultater. Denne fantastiske mascara klumper ikke, og har en langvarig holdbarhed. Parfume-fri.

Find mere fra dette mærke:
Loading...