Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
ZarkoPerfume
ZarkoPerfume
ZarkoPerfume
Viser 29 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Dufte
Eau De Parfume
Molecule
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
ZarkoPerfume Molécule 234-38 EDP 100 ml
Vejl. pris 890,00 kr
667,50 kr
ZarkoPerfume Sending Love EDP 100 ml
Vejl. pris 890,00 kr
674,25 kr
ZarkoPerfume Molécule 234-38 EDP 50 ml
Vejl. pris 630,00 kr
504,00 kr
ZarkoPerfume The Muse EDP 100 ml
Vejl. pris 890,00 kr
674,25 kr

ZarkoPerfume

ZarkoPerfume er kendt som en unik duft, der er udviklet til nordiske mænd og kvinder. Zarko Ahlmann Pavlov havde dog en klar hensigt om at udvikle en parfume, der specifikt henvender sig til både nordiske mænd og kvinder. Parfumerne er skabt under hensyn til vores vejr og det skandinaviske klima og med tanke på vores temperament og ånd.

Historien bag ZarkoPerfume

Bag ZarkoPerfume står den danske parfumeur Zarko Ahlmann Pavlov, der har en særlig passion for sammensmeltningen af molekyler (ligesom den klassiske franske parfume).
I 2008 besluttede han sig for at realisere sin drøm, og begyndte at studere kunsten i af skabe dufte. Og med sin lidenskab til de nordiske landskaber, samt dens smukke dufte er subtil i sine detaljer. Så på grund af de nordiske landskaber, er duftene udviklet til nordiske mænd og kvinder. Zarko Pavlov kan tilskrive sig titlen "kunstner og parfumeur", og er blandt de få der har evnet og udviklet som ganske få kan – han har udviklet kvalitetsparfumer der matcher det Nordiske temperament, som kun indeholder det allerbedste, til både kvinder og mænd. Zarkos parfumer er 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium. Mesterværket Molecule 234.38 er komponeret på selve vægten af moleculer og hvordan de påvirker hinanden kontra kulde, varme og specielt det miljø man befinder sig i. Duften har en lang levetid, samt udvikler den sig og trækker sig sammen hele tiden. I forhold til historiens store Parfumeurer, holder Zarko ikke alle kortene tæt inde på livet, han vil demonstrere moleculerne bag og vil stolt kunne berette om tilvejebringelsen af en dyb sensuel duft, man ikke kan få nok af.

Parfume dufter forskelligt på huden

Hver parfume dufter forskellige fra person til person, fordi der er stor variation i kropstemperatur og i, hvordan duften samarbejder med kroppens kemi (kroppens egen dufte). Derfor behøver parfumen ikke at dufte godt på din veninde, selvom du måske synes, at den dufter fantastisk på dig. Det handler om at prøve sig frem. Faktisk anbefaler Zarko, at du afprøver en bestemt duft en hel dag, før du kan bedømme om den passer til dig.

Loading...