Uniq One All-in-one Hair Treatment 150 ml.
-50%

Uniq One All-in-one Hair Treatment 150 ml.

(38 Bedømmelser)
Vejl. pris 139,00 kr
Din pris 69,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Uniq One All-in-one Hair Treatment er det ultimative plejeprodukt med en lang række fantastiske egenskaber. Produktet er på spray, og skal ikke skylles ud. Nemmere bliver det ikke!

Fordele:

 • Reparerer tørt og skadet hår.
 • Giver glans og modvirker krus.
 • Beskytter mod varme.
 • Gør håret blødt og silkeagtigt.
 • Beskytter hårfarven mod at falme.
 • Indeholder UVA og UVB filter.
 • Gør børstning og glatning lettere.
 • Plejer og udfriserer håret.
 • Reparerer spaltede spidser.
 • Tilfører volumen.

Avendelse:

 • Spray i fugtigt hår
 • Skyl IKKE ud
 • Style som ønsket
Uniqone

Anmeldelser

By

Kraftig duft

Kunne ikke anvende denne - duftede alt for meget !
By

Fantastisk produkt

Rød, blå eller guld....doesn't matter! Der er kun duften til forskel, men effekten er den samme for alle deres produkter. Min favorit dufter dog Lotus ;0) UniqOne gør det let at redde håret ud efter vask, det bliver dejlig blødt og om vinteren undgår man at håret bliver elektrisk ;0)
By

Øv, hvor den lugter...

Jeg synes egentlig, at produktet fungerer godt, men lugten er så grim og tung, at jeg ikke kan holde ud at være i nærheden af mig selv.
Så nu står den i skabet og samler støv...
By

Rigtig god til mit hår som uden uniq one bliver mega tørt og krøllerne kruser.
By

Fantastisk!

Mit hår er langt, kraftig, krøllete og ustyrligt. Samtidig har jeg striber. I kombination med kemisk behandling og meget kalk i vandet, bliver mit hår helt umulig at rede efter at have været i bruseren. Dette produkt er et vidundermiddel, jeg sprayer i hele håret og lader det sidde i 5-10 min og derefter reder jeg hår så nemt som ingenting! Jeg synes ikke duften er den bedste da den er ganske kraftig, men har mange kollegaer og en del dates som har spurgt mig hvilket lækker parfume jeg bruger...? Og svaret er Uniq One haha.
By

:( :( :(

Igen lod jeg mig overtale grundet de fine anmeldelser, og igen blev jeg snydt. Mit hår bliver tungt/fedtet/stift/tørt. Jeg farver og glatter mit hår så jeg var på kig efter noget der kan det som uniq one praler med at kunne. Min datter har prøvet den flere gange og hun får den samme tunge, fedtede fornemmelse, så lortet er røget i skralderen.
Desuden spurgte min mand mig om jeg havde vasket hår i rengørinsmiddel. FØJ for en skuffelse.
By

Fantastisk!

Efter flere problemer med mit hår, har jeg endelig fundet et produkt som går ind og hjælper på mit slidte hår og gør det mere glansfuldt!
Den kan helt klart anbefales!
By

Kan ikke leve uden!!!!

Fantastisk produkt!
Håret føles så dejlig blødt efterfølgende, og så dufter den jo rigtig godt.
Kender flere der bruger den, som er lige så glade for den.
By

Mirakel

Jeg kom tilfeldigvis over dette produkt hos en frisør for ca 5 år siden, hvor jeg aldrig havde hørt om produktet. Jeg fik en meget god pris og tænkte, at jeg gerne ville prøve den. Mit hår er langt og meget tykt og fyldigt, jeg har striber og naturlige krøller, hvilket gør at håret er meget filtret og næsten umuligt at rede ud når det er vådt. Dette produkt gør, at jeg kan rede håret ud efter bad nemt og smidigt og det gør håret blødt og fjerner frizz. Hvis det ikke har været for dette produkt, ville jeg gå til frisøren og få en kort frisure, da ingen andre produkter (jeg har prøvet mange!) kan udrede mirakler på samme måde som indholdet i denne flaske. Jeg var ved at opgive det "umulige hår" hvor hver gang jeg har været i bad skulle bruge 30 min på at rede mit hår ud. Dette går nu som en leg! Hvis du har tyndt hår, er nok dette produktet ikke noget for dig, men for slidt, filtret, tykt, krøllete hår er dette produktet et mirakel. Jeg ser også nogen der klager på duften. Jeg er selv ganske sensitiv med dufter og jeg synes den dufter godt og jeg får altid komplimenter fra mænd når jeg har været på date, at mit hår dufter så dejligt. Jeg får også masser af komplimenter fra veninder og kollegaer om hvor flot hår jeg har. Jeg er meget tilfreds med dette produkt og er helt afhængig af den og den har også en god pris. Jeg skriver næsten aldrig bedømmelser - men dette produkt fortjener topscore!
By

Skønt produkt

Fik det anbefalet af en veninde som også har fint hår. Sprayer det i håret når det er håndklædetørt og føntørrer. Mit hår bliver glat og fyldigt så jeg ikke behøver flere forskellige produkter som risikerer at tynde mit hår. Jeg synes personligt at det dufter dejligt. Har fået flere kommentarer fra folk som spørger til min parfume. Må så svare at det ikke er min parfume men mit hårprodukt :-)
By

Vidunderligt

Mit hår var ødelagt efter en katastrofal afblegning og efter at have prøvet mange produkter anbefalede min frisør dette produkt.
Jeg var helt imponeret af resultatet! Det begyndte at se sundt ud, skinne og det blev også super blødt. Det er nu en fast del af min hår rutine :)
By

Fantastisk.

Jeg har et fint hår, som jeg farver i bunden hver 5 uge. Jeg vasker hår med en mild shampoo hver anden dag. Bruger sjældent balsam, for som en frisør sagde, balsam er kun for hår som er svær at redde ud. Og i et fint hår vil balsam tynge håret. Glatter det ca 3-4 gange om ugen. Jeg sprayer produktet i hånden og kommer det i længderne og spidserne. IKKE i hovedbunden.
Jeg er vild med duften, håret er let at redde ud og så får jeg ofte at vide, at mit hår er smukt, blankt og velplejet. Min favorit.
By

Snydt igen

Da jeg så alle de fine anmeldelser tænkte jeg at jeg bare måtte prøve den. Men men men, den lugter langt væk af parfume, blev træt af lugten efter en uges tid.
Mit hår blev ganske vist blødt, lige i det jeg kom det i, men da jeg tørrede det blev det en blanding af fedtet (jeg brugte ikke meget i håret) og tørt :/
Ingen jubel herfra.
By

Fantastisk!

Efter jeg har brugt denne i et års tid, i håndklædetørt hår, er mit hår SÅ meget sundere! Elsker den!
By

Meget kraftig lugt!!

Jeg kan ikke bruge det, alene af den grund, at det: STINKER (undskyld mig, men det mener jeg)
Meget kraftig parfume, man kan blive ved at lugte hele dagen, som mest minder om en billig polsk parfume! Jeg forærer den gerne væk til en af de begejstrede!!
By

Alt i én !

Hvorfor bruge en masse penge på balsam, conditioner og varmebeskyttende, glans, hold og farvebevarende spray når man kan få ALT i dette produkt? Jeg elsker denne spray og bruger den hver dag! Man får rigtig meget godt for pengene, og bliver bestemt ikke snydt for de mange lovende egenskaber!! Og så dufter den vildt godt! Super produkt!
By

Glat hår!

Gør håret blødt (også tørt hår) og får det til at se sundt og glansfuldt ud.
By

Super

Det gør ens hår silkeblødt! Også om morgenen!

Jeg har tit haft problemer med at mit hår er helt filtret om morgenen, men når jeg bruger den her inden jeg går i seng og lidt igen når jeg vågner, føles det helt blødt igen!

Helt klart et produkt der altid skal stå på min hylde!
By

Mit bedste hårprodukt!

Helt uundværligt! Især hvis man benytter en hårkur der ikke efterlader håret helt glat. Selv filtret hår redet nemt ud efter et par sprøjt af denne.
By

Super Lækkert

Wow. Den produkt er bare god. Hjælper sindssygt meget på mit krusede tørre hår,håret bliver nemmere at rede ud og det skinner fantastisk.
By

SUPER produkt

Er totalt afhængig af dette produkt der virkelig holder hvad der loves. Er SÅ fantastisk! Har anbefalet det til alle jeg kender!
By

kanon

Top 10 -kanon god ;o)
By

Fantastisk.

Jeg har kun brugt dette produkt i en uge, og jeg er utroligt glad for det!
By

Uniq One All-in-one

Virkelig godt produkt,som jeg er meget tilfreds med.
By

Vidunder-produkt

Simpelthen det bedste hårprodukt længe.
By

Skønt

Mit hår er blevet bløtd, medgørligt og nemt at rede ud - holder hvad den lover ;)
By

Det bedste produkt længe

Er SUPER til fint hår giver håret fylde og glans.
By

Super!

Godt nok er duften fra den meget kraftig! men den virker fantastisk og får ens hår til at føles lækkert!!
By

Luksus!!

Køb det og du vil ikke fortryde! Elsker dette produkt.
Kan klart anbefales til alle!! Weeee :)
By

Imponeret

Den ER virkelig fantastisk. Det er næsten utroligt, at den er så billig samtidig. Men dejligt, hvis prisen forblev lav!! Så har alle råd til at forkæle håret..
By

Fantastisk til krøllet hår

Den sørger for at mit naturkrøllede hår får glans og ser lækkert blødt ud.
By

Så God!

Virkelig godt produkt. Jeg har tyndt og kedeligt hår, men den har styrket mit hår, så nu ser det tykt og glansfuldt ud, og det er kun et plus at den samtidig er varmebeskytter og beskytter hårfarven mod at falme. Anbefaler den stærkt til alle. Elsker produktet.
By

Vild godt produkt!

Jeg elsker det her produkt!! Mit hår er meget fint,
Og kan være en kamp at rede ud. Det her produkt gør det meget nemmere,
Plus at det også beskytter håret mod varme fra glattejern.
Og så dufter det dejligt :-)
By

Lever op til forventningerne!

Den er hammer lækker, hjælper på sindsygt mange ting. Jeg er lige så stille gået hen og blevet afhængig af den. Den holder 120% :-)
By

Kanon produkt

Lidt kraftig i duft. Men gør underværk ved tør og filtrede hår.
Prisen er oss kanon. 1/3 del af prisen ved frisøren.
By

Wow

Dette produkt er bare alt du skal bruge til dit hår, håret bliver meget nemmere at rede ud, det skinner og bliver silke blødt. Oven i det, så dufter det fantastisk :-)
By

Super lækkert

Mit tykke, krusede, krøllede og tørre hår blev dejlig blødt, da jeg begyndte at bruge produktet. Nu kan det ikke undværes
By

fantastisk

efter at have læst en masse gode anmeldelser, besluttede jeg mig for selv at prøve produktet. det er helt fantastisk ! jeg har normalt meget kruset og tørt hår pga. flad-/krøllejern og hårfarver. det er normalt et helvede at redde ud efter hårvask, men dette produkt hjælper virkelig. håret bliver blødt, skinnende og utroligt nemt at børste. og så dufter det super godt !
En produkt jeg helt sikkert vil blive ved med at købe! ANBEFALES!!

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt