Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Revlon Professional
Revlon Professional
Revlon Professional
Viser 54 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Stylingprodukter
Gelé
Glansspray/ Creme
Hårlak
Hårolie
Hårserum
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Styling Cream
Tørshampoo
Vådlak/ Pumpelak
Hårvoks
Clay Voks
Fiber Voks
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Hårfarve
Effektfarve
Farve
Brun
Lilla
Nude (Beige)
Orange
Rød
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Revlon Professional

Visionære Charles Revson skabte Revlon i 1932 sammen med sin bror Joseph og kemiker Charles Lachmann. Sidstnævnte står for L i Revlon. Siden begyndelsen har Revlon revolutioneret glamour og skønhed med farver, fra introduktionen af den første neglelak til nutidens ikoniske Super Lustrous™ læbestift. Revlon har inspireret generationer af kvinder ved at være på forkant med skønhed: fra dens grænsebrydende repræsentation af de uafhængige, karismatiske kvinder fra 70'erne, til de elektrificerende supermodeller fra 90'erne eller fejringen af det mangfoldige samfund af stærke kvinder i dag. Revlon kæmper for stærke, rigtige kvinder, der udtrykker deres personlighed på en selvsikker måde. Revlon Professional, som er en del af denne revolution, bringer innovative produkter til professionelle, kvinder og mænd, der sætter ambitiøse mål. Ved at købe produkter fra Revlon Professional vil du får oplevelsen af, at du har været hos din favoritfrisør. Du tager salonoplevelsen med hjem.

Vision

Vi sætter vores kunder i centrum for enhver beslutning om at forbedre det unikke og smukke ved dem. Revlon har altid handlet om transformation.

45 Days

Med 45 days kan den smukke farve bevares indtil næste farvebehandling. Conditioning Shampoo har en innovativ formel med aktive ingredienser, som modvirker den progressive forringelse af farven samtidig med, at den tilfører masser af glans og pleje til håret. Serien er sulfatfri, har UV filter, samt er varme - og farvebeskyttende. 45 days findes i 4 varianter tilpasset forskellige nuancer; Golden Blondes, Stunning Highlights, Intense Coppers og Brave Reds.

Nutri Color Filters

Magnifying Color Through Care. Vores farveforstørrelsesfiltre vil vove dig til at gå langt ud over farver. Vores unikke 3-I-1 INSTA-PIC TECHNOLOGY™ leverer direkte intens farve, pleje og glans, der åbner en verden af multi-kromatiske muligheder. Revlon Nutri Color Filters gør, på bare få minutter, hårfarven mere intens og håret silkeblødt og glansfuldt. Provitamin B5 giver håret fugt og næring og er i en vegansk formel.

UniqOne

Flot hår på ingen tid – fordi din tid er dyrebar. UniqOneTM Hair Treatment har ti 10 fordele i ét spektakulært leave-in produkt, som giver professionelle resultater på et øjeblik, så du kan gøre alle de værdifulde ting du vil med din tid.

Style Masters

STYLE MASTERS™ præsenterer et alsidigt udvalg af professionelle styling produkter til at dække et hvert specifikt behov. Få mest muligt ud af det ved at mixe produkter til en verden af uendelige styling muligheder.
Produkternes effektive ydeevne er udviklet specielt for at bevare hårfarven og beskytte mod luftfugtighed og giver et langvarigt og uforglemmeligt look.

Loading...