Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Revlon
Revlon
Viser 40 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Stylingprodukter
Gelé
Glansspray/ Creme
Hårlak
Hårserum
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Styling Cream
Tørshampoo
Vådlak/ Pumpelak
Hårvoks
Clay Voks
Fiber Voks
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Udglattende
Varmebeskyttende
Volumen
Hårfarve
Effektfarve
Farve
Brun
Lilla
Nude (Beige)
Orange
Rød
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Revlon Style Masters Iron Guard 150 ml
155,00 kr
119,00 kr
Revlon Style Masters Matt Clay 85 gr.
155,00 kr
119,00 kr
Revlon Style Masters Modular Mousse 300 ml
155,00 kr
119,00 kr
Revlon Style Masters Memory Spray 150 ml
155,00 kr
119,00 kr
Revlon Style Masters Fiber Wax 85 gr.
155,00 kr
119,00 kr
Revlon Style Masters Brightastic 100 ml
155,00 kr
119,00 kr

Revlon

"Glamour, spænding og innovation gennem produkter af høj kvalitet til overkommelige priser". Under "Den store Depression" i 1931 blev Revlon grundlagt af Charles Revson, hans brødre Joseph og Joel Roberts, samt en kemiker ved navnet Charles Lachmann. sidstnævnte står for L i Revlon. Firmaet startede med at producere neglelak i et væld af farver og på bare seks år blev firmaet til en multimillionær organisation. De begyndte derfor også at producere læbestift i 1940. Under anden verdenskrig lavede Revlon desuden makeup og andet til den amerikanske hær, hvilket de blev dekoreret for i 1944. Ved krigens afslutning lå Revlon på top 5 listen over kosmetikvirksomheder og i 1955 blev virksomheden børsnoteret.

Gennem årene opkøbte Revlon flere forskellige firmaer handlende med alt fra skønhedspleje til toiletrensere. I 1960 brugte revlon en strategi med at inddele virksomheden i forskellige divisioner. Tanken var at hver division havde hver sin målgruppe at koncentrere sig om.

Strategien havde de lånt fra General Motors. 1960érne var også årene, hvor virksomheden debuterede i Japan og havde datterselskaber flere steder i Europa. Virksomheden ekspanderede vildt de næste mange år og da Charles Revson døde i 1975, fortsatte, formanden, Michel Bergerac, med at udvide med blandt andet hår og hudpleje produkter.

Revlon har desuden været ejer af den verdenskendte virksomhed, Max Factor, som ligeledes har stor succes med deres makeup-produkter. Indenfor de sidste år har Revlon også opkøbt firmaer, som "Mirage Kosmetik"...kendte for "Syndige Negle"-produkter. Hos nice hair sælger vi kun et enkelt makeup produkt fra Revlon... nemlig Custom Eyes Mascara, som også fås i vandfast udgave.

Mascaraen har en unik børste med to indstillinger...

  1. længde og definition
  2. længde og glamourøs volume.

Vi har istedet valgt at fokusere på deres produkter til hårpleje...Vi kan tilbyde forskellige Revlon produkter til eksempelvis sol- og varmebeskyttelse, bekæmpelse af skæl og hovedbundsirritation, samt genopfriskning, pleje og vedligeholdelse af farvet hår.

De laver bl.a. en serie, "45 days total color care" med farvebevarende shampoo og conditioner -"two in one", som målrettet er udviklet til pleje, boost og glans til mange forskellige hårfarver. Serien er sulfatfri, har UV filter, samt er varme - og farvebeskyttende. I serien kan vi tillbyde... Brave Reds Golden Blondes Ice Blondes Intense Coppers Radiant Darks Sensual Brunettes. Vi har sælger også Revlon´s Nutri Color Creme til genopfriskning af allerede farvet hår.

Cremen fås både i tube og i "Farvebombe" med pumpe. Produktet er udviklet i 15 forskellige farvenuancer, så det er let at finde lige præcis den nuance, der matcher din hårfarve. Cremen indeholder katatoniske farvepigmenter, som virker øjeblikkeligt. Samtidig er cremen baseret på AHA-frugtsyrer, som giver håret den fornødne fugt og pleje. AHA-syrer, som står for Alpha-Hydroxy-Acids, er naturligt forekommende i menneskets krop og i forskellige frugter, som feks. mandler, æbler og citroner.

Revlon Nutri Color Creme gør, på bare få minutter, hårfarven mere intens og håret silkeblødt og glansfuldt! Uanset, hvilket Revlon produkt du vælger, er du garanteret en god kvalitet til en favorabel pris.

Loading...