Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Thierry Mugler Angel EDP Gift Set (Limited Edition)

545,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Thierry Mugler Angel EDP Gift Set er den ultimative gaveæske til kvinder. Den indeholder parfumen Angel, som var den første orientalske duft Thierry Mugler skabte og er derfor en helt unik. Den har en smuk stjerneformet flakon, der med sit unikke design egner den sig perfekt til at have stående fremme. Udover parfumen, medfølger der også både en body lotion samt duftlys i denne lækre sampak. Begge produkter har samme famøse duft, hvilket sikrer dig at den holder ved både på din krop og i dit hjem. Forkæl dig selv, eller overrask én du har kær med denne lækre gaveæske, som vil glæde enhver her i julen, hjerternes tid.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Thierry Mugler Angel Refillable EDP 25 ml
  • 1 stk. Thierry Mugler Angel Body Lotion 50 ml
  • 1 stk. Thierry Mugler Angel Duftlys 70 gr.

Thierry Mugler Angel Refillable EDP er en orientalsk vanilje duft til kvinder, som kan genopfyldes. Den smukke flakon indeholder blå perler og smukt formede facetter, der reflekterer lys og skygger. Hver flakon er unik, præcis som en rigtig stjerne. Denne duftsammensætning er himmelsk, yppig og tørstende. Eksotisk melon, kokosnød, mandarin, cassia, jasmin, bergamotte samt candyfloss udgør topnoterne. Se mere her

Thierry Mugler Angel Body Lotion er en helt fantastisk creme, som kan anvendes til hele kroppen. Med denne geniale creme er det muligt at opbygge en forførende duft allerede i badet, da den har samme duft som Thierry Mugler Angel parfumen. Den unikke formel sørger for at huden bliver gennemfugtet og efterlader den velduftende og silkeblød.

Thierry Mugler Angel Duftlys er et super fint og dekorativt duftlys. Den indeholder samme duft som Angel parfumen fra Thierry Mugler og er perfekt i den kolde tid, til at give en hyggelig stemning og god atmosfære.

Find mere fra dette mærke:
Loading...