Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 KEVIN MURPHY & DAVINES | -25% DANSKE BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Mugler
Mugler
Viser 19 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Dufte
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Mugler

Mugler blev grundlagt af Manfred Thierry Mugler, som er en kreativ og visionær modedesigner. i 1974 lancerede han sin første ready-to-wear kollektion, og efterfølgende skabte han sin første duft i 1992 ved navn Angel.

Enhver kreation fra Mugler er kendetegnet ved en eksplicit og universel kreativ intensitet, uanset om det er fashion eller parfume. Med Mugler bliver man taget ind i et unikt, udtryksfuldt og drømmende univers, hvor man bliver mødt af uendelige muligheder, som rummer alt fra det ordinære til det ekstraordinære.

Muglers dufte er dristige, kreative, og fulde af fantasi. Hvert element i duftene fortæller en historie, uanset om det er navnet, duften eller flakonen. Med sine ekstraordinære noter udsender den duft-trykbølger, og en skøn harmoni er skabt ud af kontraster. Ingredienserne til parfumerne er nøje udvalgte med respekt for planeten og menneskeheden, og er karakteriseret af den næsten umulige balance mellem uventede kombinationer og rå-ingredienser.

Enhver flakon er et kunstværk, og Mugler har etableret sig som en designer af det ekstraordinære. Den første flakon, som blev skabt til Angel parfumen var intet mindre end et revolutionerende kunststykke indenfor glasteknologi, med så unik en konstruktion, at det krævede at man opfandt en ny roterende form.

Loading...