Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%

Shieseido WASO Starter Kit (Limited Edition)

150,00 kr
112,50 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Shieseido WASO Starter Kit (Limited Edition) er et super forfriskende hudpleje sæt indeholdende rensegel, lotion/skintonic og en intens fugtighedscreme. WASO hudpleje serien er fra det japanske mærke Shiseido og er inspireret af den holistiske og naturlige madtradition fra Mashoku. Nøgleingredienser som gulerød, almindelig japanmispel, honning, tofu og hvid gele svamp er alle med til, at sætte huden i sin rette balance. Serien genopbygger modstandsdygtigheden i huden, beskytter huden mod udefrakommende faktorer, mindsker synlige åbne porer og ensarter huden. Kan anvendes til alle hudtyper, herunder sart hud.

Indeholder:

  • 1 stk. Shiseido WASO Quick Gentle Cleanser 30 ml
  • 1 stk. Shiseido WASO Fresh Jelly Lotion 30 ml
  • 1 stk. Shiseido WASO Clear Mega Hydrating Cream 30 ml

Shiseido WASO Quick Gentle Cleanser: er en effektiv 2-i-1 rens der fjerner makeup, snavs, døde hudceller og renser porerne i dybden. Denne rens er alkohol og sæbefri og kan derfor anvendes af alle hudtyper, selv den sarte hud. Huden fugtbalance beskyttes med en unik formel indeholdende honning og gele royale. Pres en smule produkt ud i hånden og masser det ind i ansigtet før du vaske af med vand.

Shiseido WASO Fresh Jelly Lotion: er en super fugtgivende lotion/skintonic der hjælper med at tranportere fugten bedre ned i huden. Den har en anti-inflammatorisk effekt der dæmper rødme i forbindelse med akne og urenheder. Waso fresh jelly lotion er uden alkohol, oliefri og kan anvendes af alle hudtyper, selv sart hud. Press en smule ud i håndfladen og fordel over hele ansigtet med hænderne.

Shiseido WASO Clear Mega Hydrating Cream: 24-timers intens fugtighedscreme der fremmer den positive cellefornyelse i en ustabil hud. Denne creme indeholder bl.a. gulerød, som er rig på næringsstoffer, samt fugt og er derfor med til, at holde huden sund og gennemfugtet. Waso clear mega hydrating creme giver en blød gennemfugtet hud der samtidig har en porreminimerende effekt og kan derfor anvendes af alle med normal til en tør hud. Tag en mængde svarende til en ært og fordel i hele ansigtet.

Find mere fra dette mærke:
Loading...