Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% PÅ 10 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

Rodial Super Acids Kit (Limited Edition)

595,00 kr
357,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Rodial Super Acids Kit er en rigtig fin lille æske, som indeholder 2 produkter, som arbejder på at lysne huden. Produkterne har desuden en fantastisk virkning på en træt hud, som trænger til at blive fornyet. Sættet indeholder:

  • Super Acids X-Treme 5% Acid Micro Scrub (75 ml): En lækker peeling med glykolsyre og salicylsyre, som effektivt fjerner døde hudceller fra hudens overflade. Den renser porerne i dybden, og giver huden nyt liv. Desuden er den med vitamin Eog sheasmør, som sørger for at holde huden fugtet og dejlig blød. Masseres blidt ind i huden med cirkulære bevægelser. Vaskes af med lunt vand.

  • Super Acids X-Treme Hangover Mask (75 ml): En dybderensende lermaske, som har en eksfolierende virkning. Den udjævner hudens overflade, og er med til at reducere fine linjer og rynker. Den renser huden i dybden, trækker urenhederne ud og styrker huden. Masken bør bruges en gang om ugen. Påfør masken på afrenset hud, lad den virke 5 minutter. Gnid masken af med fingerspidserne og vask resten af med vand. 
Find mere fra dette mærke:
Loading...