Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 30%
Gratis fragt!

Rodial Super Acids Kit 3 Step At Home Peel (U)

1.200,00 kr
840,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Rodial 3 Step At Home Peel bliver kaldt en Hollywood peeling til hjemmebrug. Dette lækre 3 trins system er en genvej til strålende smuk hud. Efter brug af dette system afsløres en frisk og ensartet hud med en flot glød. De indeholder blandt andet glycolsyre, mælkesyre og frugtsyre, som gør at huden bliver mere ensartet, mens urenheder og små linjer mindskes. Huden styrkes, bliver blød og får et mere ungdommeligt udseende. Produkterne kan bruges til alle hudtyper, men bør ikke bruges på skallende eller irriteret hud. Sættet indeholder:

Step 1:

Super Acid X-Treme Acid Rush Peel (50ml): Fordel 3 pump på afrenset hud, kommes på ansigt og hals. Lad den virke 10-15 minutter, og skyl af med lunkent vand.

Step 2:

Super Acids X-Treme Hangover Mask (75 ml): Kommes på ansigt og hals i et jævnt lag. Lad den tørre helt, minimum 5 minutter. Gnid herefter det meste af masken af med fingerspidserne og vask resten af med vand.

Step 3:

Super Acids X-treme After-Party Scrub (75 ml): Masseres forsigtigt ind i fugtig hud med cirkulære bevægelser. Vask af med lunkent vand

OBS! Når man bruger disse produkter skal man være opmærksom på at huden skal beskyttes med en solfaktor.

Find mere fra dette mærke:
Loading...