Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ECOOKING, KARMAMEJU & KÉRASTASE

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 85%

Osmo Ikon Corrector Yellow 100 ml.

199,00 kr
29,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Osmo Ikon Permanent Hair Colour er permanente hårfarver, med et lavt indhold af Amoninak. Den perfekte hårfarve, er nøglen til et fantastisk look. Med Osmo Ikon hårfarve får du et holdbart og ensartet resultat. Produktet indeholder Micro-technologi der binder farven effektivt til håret, det giver et resultat af en smuk og naturlig farve, der samtig har en multidimensionel glans. Denne Corrector Yellow retter op på farvefejl i hår, der har fået et violet skær.

Osmo Ikon hårfarverne skal blandes med Osmo Ikon Cream Activator for at virke.

Anvendelse:

  1. Allergitest. Det er vigtig at teste om man er allergisk over for produktet. Påfør med en vatvind en lille del ublandet farve på huden (i albueleddet) Lad sidde i 48 timer. Der er mere information om udførelse i den medfølgende brugsanvisning.

2.Fastslå tonehøjde. For at finde det rigtige blandingsforhold mellem hårfarve og Cream activator, er det vigtigt at fastslå hvilken tonehøjde man ønsker. Der medfølger et skema i brugsanvisningen der viser blandingsforhold og virkningstid. Instruktionen læses godt igennem inden blanding/farvning.. Brug handsker under forberedelse, blanding, farvning og udskylning

  1. Bland farven. Farven blandes i det rigtige forhold, brug en plastikskål. Røres rundt til produktet er ensfarvet og farven skal bruges med det samme.

  2. Håret farves. Husk handsker

Anvendelse for hår der aldrig har været farvet:

Farven påføres 2 cm. fra hovedbunden og helt ud i til hårspidserne. Lad virke i 20 min. Lav en ny blanding og påfør den i hårrødderne og vent endnu 20 minutter.

Anvendelse for farvet hår der skal genopfriskes:

Påføres i udgroningen og lad virke i 20 minutter. Påfør resten i hele håret og vent endnu 10 min.

  1. Skylning

Med det samme virkningstiden ophører, skylles håret i lunkent vand. Masserers godt ind og skyl igen med varmt vand. Overskyende farve vaskes af og der kan evt. bruges en balsam med farve-forsegling.

Find mere fra dette mærke:

Loading...