OSMO Essence Berber Oil 100 ml
-56%

OSMO Essence Berber Oil 100 ml

(37 bedømmelser)
Vejl. pris 299,00 kr
Din pris 129,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Osmo Berber Oil er et nyt produkt fra OSMO som er specielt udarbejdet til at komme tørt, trist og glansløst hår til livs. Berber Oil giver effektivt funklende glans, smidigt hår og ultrabløde resultater. Samtidig hjælper dette letvægtsprodukt med til at reducere hårets tørretid og giver forøget kontrol. Derudover yder Osmo Berber Oil UV-beskyttelse.

Osmo Berber Oil indeholder den specielle Argan Oil, en olie som gennem flere århundreder har været kendt og anvendt til at forbedre hårets og hudens tilstand. Argan olie er rig på vitamin E, og er en kraftig anti-oxidant, som giver en intens pleje til tørt og skadet hår.

Osmo har koblet olien og de gamle traditioner sammen med moderne videnskab og skabt en hårbehandling med skabt en hårbehandling med stylingeffekt, der har mange gavnlige egenskaber.

Dette produkt er nemt at bruge og er velegnet til alle hårtyper. Kan anvendes i både vådt og tørt hår. Brug Osmo Berber Oil til både pleje og styling, og få fantastiske resultater.

  • Giver pleje til ødelagt hår
  • Giver funklende glans og ultra bløde resultater
  • Letvægtsprodukt
  • Reducerer tørretiden og giver forøget kontrol
  • Indeholder UV-beskyttelse.

Indeholder: Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Argania Spinosa, Kernal Oil (Argan Oil), Cocus Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Benzophenone-3, Parfum (Fragrance), Eugenol, Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citral, CI 26100, CI 21230.

Osmo Essence

Anmeldelser

Af

Mirakelolie

Kan helt klart anbefales! Den bedste olie til mit hår som er overbehandlet og skadet, men denne olie gør det lækkert og glansfuldt! KØB!
Af

Rigtig god

Udemærket hårolie der gør håret blød, og dufter dejligt. jeg synes berber oil er bedre end moroccan oil. Jeg er dog stadig mere fan af kerestases ultime elexir, hvorfor berber oil "kun" får 4 stjerner.
Af

Dejlig ! :D

Speciel duft . dejlig olie reparere hår . og lever op til alt den lover rigtig tilfreds kan klart anbefales, vil du og prøve flere argan oiler og så må vi se klart pengene værd her ihvertfald ! :D
Af

Fantastisk

LOVE IT!!!
Af

Super

Håret bliver glat, blankt og superblødt. Ligeså god som morroccanoil, men bare til halv pris. Duften er kraftig jordbæragtig lige når man bruger den, men det aftager.
Kan klart anbefales!
Af

Lækkert hår

Den giver både glans og blødhed i håret. Super fantastisk. Jeg skal helt klart have den igen fremover. Jeg kan ikke undvære den. :-)
Af

Hvordan har jeg kunnet leve uden denne?!?!?!

Ganske enkelt - FANTASTIK!

Bestilte en for bare lige at prøve den, og blev så positivt overrasket!

Den er så nem at påføre, fedter ikke håret, gør det skinnende, glansfuldt og så lækkert at både kigge på og røre ved! I'm in love!!
Vidunder produkt til så lav en pris - jeg skal have bestilt en kassefuld mere da!
Af

Hurra

Mit hår bliver umådeligt blødt og spidserne føles stærkere! Kan ikke undvære den.
Af

Den er da okay!

Jeg ville ønske, at der var mere argan olie i produktet - og det kommer nok næppe op på høje med morrocan og macadamia oil, men den sikrer, at håret tørrer hurtigere, og den hjælper da også her og nu, men hvor stor langtidseffekten er.. tja, det er jeg ikke helt sikker på. Den dufter btw. ret meget af vingummi(bamser).
Af

Dufter godt

Nu har jeg brugt olien i et halvt år.. Jeg havde store forventninger af produktet pga dens bedømmelse, men det viste sig til at være spildt af penge- for mig ihf. Har brugt olien i lidt over et halv år, mit hår er stadigvæk tørt og det er ikke blevet bedre..
Men udover det så dufter olien sindssygt godt!
Af

Et godt produkt til en lav pris

Morrocanoil (som også sælges på denne hjemmeside) er og bliver den bedste hårolie jeg har prøvet, men Osmos hårolie gør det nu også godt. Den dufter fantastisk og giver håret en smuk glans. Derudover er den drøj i brug, så en flaske kan sagtens holde i 3 måneder.
Af

Mirakel

Håret bliver som silke. Fantastisk produkt!
Af

Virkelig lækker

Lækker olie, får ro på håret, dufter dejligt :-)
Af

Mirakkelolien

Dette er uden tvivl det bedste køb jeg har lavet af skønhedsprodukter nogensinde. Mit hår havde taget slem skade af flere års sygdom, stressrelateret hårtab og hård medicinering. Uden at overdrive er jeg gået fra at have en tot hø på hovedet jeg altid satte op i en hestehale, til hår jeg ikke nænner at gemme væk. Duften er fantastisk og ikke spor overvældene (jeg får nemt hovedpine af overparfumerede produkter), konsistensen er fantastisk og effekten er upåklagelig. Gør dig selv den tjeneste at prøv denne.
Af

FANTASTISK!!

Virkelig en lækker hårolie. Den eneste hårolie der har virket i mit hår.
Bruger den både i vådt og tørt hår.
Af

Ganske fin

Helt okay produkt og rigtig billigt! Skulle prøve den og den er også god nok.
Af

Fantastisk!

Looove it :)
Af

Fantastik

En rigtig god og super produkt !!! Og dufter dejligt !!!!!
Af

Love it!

fantastisk hårolie til prisen, nok den bedste jeg har prøvet! det bliver helt sikkert ikke sidste gang at jeg bestiller den :-)
Af

Lækker!!

Denne olie er skøn! Jeg har meget vildt hår, og det er næsten umuligt at rede ud, men med denne olie går det som en leg! :-) godt produkt, ikke sidste gang jeg køber den hvertfald!
Af

Perfecto!

Dette produkt er virkelig perfekt, jeg købte det egentlig bare fordi det var på tilbud. Jeg er en mand, og efter jævnt brug af dette, næsten hver dag har jeg lagt mærke til at noget af mit tabte hår ved tindingerne er vendt tilbage. Havde ingen forventningen om at dette produkt skulle virke imod hårtab, men det gør det. Tror en flaske mere af dette ville få mit hår tilbage til mit medfødte hårstadie.
Af

Ren luksus

Et fantastisk produkt, der både kan bruges til mine vilde og krusede krøller, så de kommer til at se bløde og lækre ud, men også til at give glans når man har glattet håret.
Et produkt jeg ikke kan leve uden - og som en lille bonus, så dufter det godt.
Kan varmt anbefales :)
Af

Mirakuløs multi-olie

Altid dejligt, når man kan finde sine favoritprodukter billigere end hos frisøren (her 33% billigere!)

Olien her bruger jeg både i tørt som vådt hår og kunne absolut ikke undvære den én dag!

Olien forsegler hvert enkelt hårstrå og formår at halvere den tid, jeg bruger på at tørre mit hår. Derudover udglattes hvert enkelt hårstrå og personligt, bruger jeg stort set aldrig glattejern længere, efter jeg begyndt brugen af denne olie. Det er kun lige til at dreje spidserne eller pandehåret.
Men bedst af alt giver olien en smuk glans, en sød vingummi-agtig duft (uden af være kunstig faktisk) og et sundt og velplejet udseende. Jeg kan faktisk trække mine hårklipninger ca. en uge længere, nu hvor jeg bruger olien, fordi spidserne simpelthen bare ikke spalter på samme måde.

Og bedst af alt er olien så naturlig og god for mange andre ting også. Den blev jo brugt mange mange år af stammefolk til både hud- og hårpleje, inden Aganolien blev lavet til den Berber olie vi kan købe idag.
Selv plejer jeg, efter at have givet håret en omgang olie, lige at smørre hænder og armene ind i det overskydende og det trænger hurtigt ind og efterlader huden velduftende og silkeblød.

Selv er jeg skandinavisk med lysblond tynd hår, men olien her kan jeg anbefale til alle hårtyper. Uanset om du har krøller, kruset, glat eller fald i dit hår, vil du elske denne olie. Det er jeg ikke ét sekund i tvivl om!
Af

Luksus til håret

Olien er super lækker, og giver håret et sundt og lækkert look. Den har en dejlig duft, som ikke er for overvældende.
Af

Lækkert!!

Det bedste hårprodukt jeg har prøvet!
Håret bliver virkelig blødt - har selv lyst halvlangt hår. Perfekt når det skal se ekstra godt ud:o)
Af

Super lækker olie

Super lækker olie som giver håret en skøn glans uden at det får håret til at klaske sammen.
Jeg bruger det også i vores datters hår. Her er det rigtig godt til at få styr på håret, så hun ikke ligner en uldtot :o)
Af

Super

Fantastisk....efter at have fundet denne olie bruger jeg ikke andet.
Af

Super skøn

jeg elsker denne olie!!! den fedter ikke og giver lækker glans!!! den temmer også frizz en smugle (dog ikke viiiildt meget).

bruger den både i vådt og tørt hår. tager hvad der svarer til to ærter i min hånd, vender hovedet nedad og fordeler det i den nederste del af mit hår.

den gør mit hår super skønt og sundt at se på og det føles rigtig blødt!
Af

lækkert

en rigtig god produkt
Af

Intet mindre end et lille mirakel

Denne olie har simpelthen reddet mit ødelagte hår.. Håret bliver blødt og nemt at redde ud, tørretiden bliver også afkørtet.
Dufter himmelsk.
Af

Luksus olie

Et fantastisk produkt, som giver et godt resultat og en dejlig fornemmelse hver gang, man bruger det.
Af

Lækker

Den bedste. Ganske enkelt.
Af

Lækker olie

Denne olie er bare super lækker, og rigtig god pris,
og dufen er rigtig god, vil anbefale den olie til andre :) den er rigtig god til slidt og tørt hår,
Af

Fedt produkt

Super fedt produkt
Af

Virkelig god!

Den har en dejlig duft og er virkelig glad for jeg købte den :) Den gør mit hår utrolig blødt og plejer det.
Af

FANTASTISK!

Jeg fik en lille "prøve"-ting til min konfirmation i 2011. Og den er FANTASTISK, den gør håret super-blødt. Som forventet er den mega dyr, men nu er der jo tilbud, så jeg køber mig et lager:-)
Duften minder mig om en form for frugt-te, den er lidt sød i det. Jeg synes den dufter super godt:-)
Af

Elsker den!

Denne olie overgår alle jeg har prøvet! Og i sær til denne pris! Elsker den! Mit hår bliver skinnende og blødt! Mhhhm!

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt