Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 56%

OSMO Essence Berber Oil 100 ml

37 bedømmelser
299,00 kr
129,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Osmo Berber Oil er et nyt produkt fra OSMO som er specielt udarbejdet til at komme tørt, trist og glansløst hår til livs. Berber Oil giver effektivt funklende glans, smidigt hår og ultrabløde resultater. Samtidig hjælper dette letvægtsprodukt med til at reducere hårets tørretid og giver forøget kontrol. Derudover yder Osmo Berber Oil UV-beskyttelse.

Osmo Berber Oil indeholder den specielle Argan Oil, en olie som gennem flere århundreder har været kendt og anvendt til at forbedre hårets og hudens tilstand. Argan olie er rig på vitamin E, og er en kraftig anti-oxidant, som giver en intens pleje til tørt og skadet hår.

Osmo har koblet olien og de gamle traditioner sammen med moderne videnskab og skabt en hårbehandling med skabt en hårbehandling med stylingeffekt, der har mange gavnlige egenskaber.

Dette produkt er nemt at bruge og er velegnet til alle hårtyper. Kan anvendes i både vådt og tørt hår. Brug Osmo Berber Oil til både pleje og styling, og få fantastiske resultater.

  • Giver pleje til ødelagt hår
  • Giver funklende glans og ultra bløde resultater
  • Letvægtsprodukt
  • Reducerer tørretiden og giver forøget kontrol
  • Indeholder UV-beskyttelse.

Indeholder: Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Argania Spinosa, Kernal Oil (Argan Oil), Cocus Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Benzophenone-3, Parfum (Fragrance), Eugenol, Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citral, CI 26100, CI 21230.

Find mere fra dette mærke:

Loading...