Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ECOOKING, KARMAMEJU & KÉRASTASE

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Origins Ready, Set, Relief Gift Set (Limited Edition)

365,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Origins Ready, Set, Relief Gift Set (Limited Edition) er et lækkert, plejende og fuldendt sæt der forkæler huden på en luksuriøs måde. Med denne gaveæske gør du dig helt sikkert populær hos en du holder af, da populære Origins har sammensat lige dét du skal bruge for at få din hud til at komme i balance. Så vil du være den der bliver forkælet, eller har du en i tankerne der fortjener det bedste, så er denne et perfekt valg.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream 15 ml
  • 1 stk. Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Skin Relief Face Cleanser 30 ml
  • 1 stk. Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Advanced Face Serum 15 ml
  • 1 stk. Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Soothing Treatment Lotion 100 ml

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream 15 ml: er en fantastisk og rig fugtgivende creme, der øjeblikkeligt beroliger huden og synligt mindsker rødme samt lindrer følsom hud. Denne fugtgivende creme er fremstillet på Dr. Weils Mega-Mushroom-blanding af reishisvamp, puppesvamp og fermenteret chagasvamp samt havtorn og hjælper med øjeblikkeligt at berolige huden og kan sågar anvendes til den mest sensitive hud. Derudover hjælper den med synligt at mindske rødme og styrker hudens forsvar mod miljøfaktorer, der ælder huden. Resultatet af denne fantastisk creme er en mere frisk, silkeblød og beroliget hud, der takket være naturlige og æteriske olier, planter, ingredienser fra jorden og havet, samt avanceret videnskab der over længere giver dig præcis hvad din hud har behov for. Én af de ingredienser skønne Origins også faldt over var reishi, der er bedre kendt som "udødelighedssvampen", der tradiotionelt anvendes i kinesisk medicin, da den er særligt kendt for at helbrede og forbedre sundheden, samt også er kendt for sine beroligende egenskaber. En innovativ fugtighedscreme der giver dig smilet tilbage, når du kan se hvordan din hud igen begynder at blomstre på en sund og frisk måde.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Skin Relief Face Cleanser 30 ml: er en blid men effektiv mælkeagtig lotion der fjerner makeup, snavs og urenheder uden at irritere hudens naturlige fugtbalance og beroliger sig selv. Denne lotion kan bruges til selv den mest sensitive hud og har en beroligende effekt. Den fantastiske og rene duft kommer fra de æteriske olier, der forkæler både krop og sjæl. Den er beriget med bandt andet reishi champignon, ingefær og lakrids ekstrakt, der hurtigt fjerner makeup, skidt og urenheder uden at have en negativ effekt på huden, da den stadig på trods af dens særlige formel opretholder din balance.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Advanced Face Serum 15 ml: er et intet mindre end fantastisk serum, der har en skøn og beroligende effekt på huden. Dette serum forvandler huden fra at være stresset og følsom, til at være med elastisk og beroliget, hvilket efterlader dig med en sundere og mere ungdommelig udstråling. Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Advanced Face Serum giver huden et boost da den er beriget med særlige ingredienser som blandt andet reishi champignon og havtorn, der er superfood til huden. De superfoods der er brugt i dette serum er utroligt nærende og er blevet brugt i tradiotionel kinesisk medicin i århundreder. Et styrkende serum der genopretter hudens modstandsdygtighed, lindrer rødme og får huden til at se sundere ud.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Soothing Treatment Lotion 100 ml: er en intenst beroligende og fugtgivende creme, der har anti-age effekt. Med denne lotion vil din hud komme til at stråle på ny, og straks se mere sund og frisk ud. De rige ingredienser beskytter huden, samt reagerer perfekt sammen med selv den mest sensitive hud.

Find mere fra dette mærke:

Loading...