Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Origins
Origins
Viser 126 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Orange
Rosa
Rød
Shimmer
Sort
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Øjencreme
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Øjenmakeup
Eyeliner
Mascara
Læber
Lipgloss
Læbepomade/ Balm
Læbestift
Dufte
Deo Stick
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseolie
Renseskum
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Aluminiumfri
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Fast
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Kølende
Let/ Medium Dækkeevne
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Origins Skin Glow Set (Limited Edition)
165,60 kr
124,20 kr
Origins Be Radiant Set
547,00 kr
329,00 kr
Origins Be Youthful Set (Limited Edition)
965,00 kr
485,00 kr
Origins Best-Sellers Set (Limited Edition)
675,00 kr
339,00 kr
Origins Be Resilient Set (Limited Edition)
846,00 kr
499,00 kr

Origins

Verdens første eksklusive naturlige hudpleje og kosmetik

Oprindelse: Visionære skønhedskemikere og planteforskere studerede i 80´erne, hvordan traditionelle medicinske opskrifter havde brugt planternes egne krafter og hvilken rolle disse ville få, for det 21. århundredes muligheder for at løse hududfordringer. De kombinerede de gamle formler med ny avanceret teknologi, hvilket Origins blandt andet er et resultat af. Origins har 27 laboratorier verden over med internationale forskningsteams bestående af mere end 100 forskere, der har opgaven at udpege de bedste mulige ingredienser og at sikre den bedst mulige anvendelighed til fordel for huden.

Logoet: Origins logo med to træer har rødder i naturen. Træer giver både ly og liv. Træerne i logoet symboliserer samtidig Yin og Yang.

  • Naturens kraft og videnskabens evidens.
  • Respekten for fortiden forenet med visionerne for fremtiden.
  • Den indre og den ydre skønhed.
  • Fra jordens dyb til himlens højder.
  • Østens og Vestens kulturer mødes.
  • Manden og kvinden i skøn forening. Det ene udelukker ikke det andet. En forening af modsætninger skaber harmoni og livsnødvendige forbindelser mellem mennesker og jorden.

Med og Uden: Origins indeholder nogle af verdens mest virkningsfulde planter, der hver især har en positiv og helende virkning på huden. De kalder mange af disse planter for terapeutiske planter, idet de på forskelligvis kan gå ind og påvirke huden og sindets tilstand. Der er 100% æteriske olier i Origins produkter og de er alle økologiske certificerede. Ligeledes benytter Origins miljøvenlige fremstillings- og emballage processer blandt andet ved at benytte vedvarende energiressourcer. Origins produkter er naturligvis UDEN skadelige stoffer, som for eksempel Parabener, ftalater, Propylenglycol og animalske stoffer. Produkterne testes IKKE på dyr, men på frivillige testpersoner.

Pay it forward: Siden 1990 har Origins sørget for at give noget af deres succes, held og lykke videre til velgørende formål. De har for eksempel doneret millioner af dollars til gavn for både mennesker, dyr og natur. Origins respekterer jordens naturlige ressourcer og giver tilbage til naturen blandt andet gennem projektet "Plant et træ", hvor de har været med til at plante mere end 1,25 millioner træer.

Missionen: Origins mission er at udvikle produkter, der både er effektive, bygger på naturlighed og som er styrket af naturens egen kræfter, samt understøttet af videnskabens beviser. Samtidig forpligter de sig til at beskytte vores jord, dens ressourcer og alle levende væsner. Kerneværdierne for Origins er vækst, fornyelse og uendelige muligheder.

Origins og Nicehair.dk: Hos Nicehair.dk har vi Origins produkter i vores sortiment. Vi erfarer, at flere og flere kunder går op i økologi og naturlighed. Der bliver i højere grad lagt vægt på, at indholdet både er effektivt og uden diverse tilsætningsstoffer. Det gode ved Origins er, at produkterne også kan benyttes af personer, der er særligt sensitive overfor for eksempel parfume og tilsætninger. Klik på de forskellige produkter på vores hjemmeside og læs mere om, hvad de hver især er til gavn for. Har du brug for yderligere informationer, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundeservicemedarbejdere, som på bedste vis vil forsøge at besvare, vejlede og guide dig. Nicehair.dk har desuden hurtig levering og ved afhentning i de to NiceBeauty butikker er der ingen fragtomkostninger.

Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændres eller variere fra tid til anden. Se ingredienslisten på det produkt du modtager, for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Origins - Et løfte om renhed

Loading...