Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Origins
Origins
Origins
Viser 77 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Farvet Dagcreme
Læbepleje
Maske
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Øjencreme
Kropspleje
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Ansigtsmakeup
Farvet Dagcreme
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseskum
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Origins Origins Best Sellers
385,00 kr
645,00 kr

Origins

Verdens første eksklusive naturlige hudpleje og kosmetik

Oprindelse: Visionære skønhedskemikere og planteforskere studerede i 80´erne, hvordan traditionelle medicinske opskrifter havde brugt planternes egne krafter og hvilken rolle disse ville få, for det 21. århundredes muligheder for at løse hududfordringer. De kombinerede de gamle formler med ny avanceret teknologi, hvilket Origins blandt andet er et resultat af. Origins har 27 laboratorier verden over med internationale forskningsteams bestående af mere end 100 forskere, der har opgaven at udpege de bedste mulige ingredienser og at sikre den bedst mulige anvendelighed til fordel for huden.

Logoet: Origins logo med to træer har rødder i naturen. Træer giver både ly og liv. Træerne i logoet symboliserer samtidig Yin og Yang.

  • Naturens kraft og videnskabens evidens.
  • Respekten for fortiden forenet med visionerne for fremtiden.
  • Den indre og den ydre skønhed.
  • Fra jordens dyb til himlens højder.
  • Østens og Vestens kulturer mødes.
  • Manden og kvinden i skøn forening. Det ene udelukker ikke det andet. En forening af modsætninger skaber harmoni og livsnødvendige forbindelser mellem mennesker og jorden.

Med og Uden: Origins indeholder nogle af verdens mest virkningsfulde planter, der hver især har en positiv og helende virkning på huden. De kalder mange af disse planter for terapeutiske planter, idet de på forskelligvis kan gå ind og påvirke huden og sindets tilstand. Der er 100% æteriske olier i Origins produkter og de er alle økologiske certificerede. Ligeledes benytter Origins miljøvenlige fremstillings- og emballage processer blandt andet ved at benytte vedvarende energiressourcer. Origins produkter er naturligvis UDEN skadelige stoffer, som for eksempel Parabener, ftalater, Propylenglycol og animalske stoffer. Produkterne testes IKKE på dyr, men på frivillige testpersoner.

Pay it forward: Siden 1990 har Origins sørget for at give noget af deres succes, held og lykke videre til velgørende formål. De har for eksempel doneret millioner af dollars til gavn for både mennesker, dyr og natur. Origins respekterer jordens naturlige ressourcer og giver tilbage til naturen blandt andet gennem projektet "Plant et træ", hvor de har været med til at plante mere end 1,25 millioner træer.

Missionen: Origins mission er at udvikle produkter, der både er effektive, bygger på naturlighed og som er styrket af naturens egen kræfter, samt understøttet af videnskabens beviser. Samtidig forpligter de sig til at beskytte vores jord, dens ressourcer og alle levende væsner. Kerneværdierne for Origins er vækst, fornyelse og uendelige muligheder.

Origins og Nicehair.dk: Hos Nicehair.dk har vi Origins produkter i vores sortiment. Vi erfarer, at flere og flere kunder går op i økologi og naturlighed. Der bliver i højere grad lagt vægt på, at indholdet både er effektivt og uden diverse tilsætningsstoffer. Det gode ved Origins er, at produkterne også kan benyttes af personer, der er særligt sensitive overfor for eksempel parfume og tilsætninger. Klik på de forskellige produkter på vores hjemmeside og læs mere om, hvad de hver især er til gavn for. Har du brug for yderligere informationer, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundeservicemedarbejdere, som på bedste vis vil forsøge at besvare, vejlede og guide dig. Nicehair.dk har desuden hurtig levering og ved afhentning i de to NiceBeauty butikker er der ingen fragtomkostninger.

Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændres eller variere fra tid til anden. Se ingredienslisten på det produkt du modtager, for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Origins - Et løfte om renhed

Loading...