Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

GREY THURSDAY - I DAG KL. 20-22.00

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 20%

Ole Henriksen Three Glowing Scrubs Gift Set (Limited Edition)

99,00 kr
79,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Ole Henriksen Three Glowing Scrubs er en mini scrub trio, der giver din hud den ultimative pleje. Sættet består af tre fantastiske produkter, din hud ville takke dig for at bruge! Brug denne æske til at forkæle dig selv eller en du holder af, eller brug den som den perfekte værtindegave. Med disse lækre produkter, vil man kunne opnå en luksuriøs ansigtsbehandling hjemme.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Ole Henriksen Transforming Walnut Scrub 28 gr.
  • 1 stk. Ole Henriksen Pore-Balance Facial Sauna Scrub 28 gr.
  • 1 stk. Ole Henriksen Transforming Almond Facial Polish 28 gr.

Ole Henriksen Transforming Walnut Scrub er en let skummende 2-i-1 peeling, som både eksfolierer og renser porerne. Den indeholder finmalet valnøddepulver, som gør at skrubbecremen glider let hen over huden, og får den smukke underliggende glød frem med opkvikkende egenskaber. Se fuld beskrivelse her.

Ole Henriksen Pore-Balance Facial Sauna Scrub er en peeling, som er specielt udviklet til en fedtet eller kombineret hud. Den indeholder en kraftfuld kombination af glykolsyre og mælkesyre, som er med til at løsne og løfte døde hudceller fra hudens overflade. Se fuld beskrivelse her.

Ole Henriksen Transforming Almond Facial Polish er en mild peeling med mandel- og bambusekstrakt, som udjævner hudens tekstur samt løfter og løsner døde hudceller.

Find mere fra dette mærke:
Loading...