Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 1%

Nuxe Nuxellence Beauty Kit (3324) (Limited Edition)

335,00 kr
329,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Nuxe Nuxellence Beauty Kit er en super fin gaveæske med 3 lækre produkter fra Nuxe. Produkterne virker anti-age, men kan bruges til alle aldre. I denne æske får du et full-size produkt, samt 2 rejsestørrelser, hvor der er til ca 14 dages forbrug. Køb æsken til dig selv eller en du holder af - uanset hvad, er der ingen tvivl om at den vil bringe glæde.

Æsken har en samlet værdi af 581 kr.

Sættet indeholder:

  • Nuxe Nuxellence Eye Contour 15 ml
  • Nuxe Nuxellence Éclat 15 ml
  • Nuxe Nuxellence Detox 15 ml

Nuxe Nuxellence Eye Contour: er en effektiv anti-age øjencreme, der udglatter og opstrammer den sarte ud omkring øjnene. Den indeholder passionsblomst og hyaluronsyre, der giver fugt og næring, så øjenområdet ser mindre træt ud og får en ungdommelig tekstur.Se fuld beskrivelse her

Nuxe Nuxellence Éclat: Et lækkert produkt med flere egenskaber. den giver fugt, virker plejende og opstrammende. Derudover er den god mod pigmentforandringer, den virker lysnende, og er med til at opretholde cellernes energiniveau, så huden altid fremstår smuk og strålende. påføres ren og tør hud om morgenen. Kan bruges alene eller under dagcreme.

Nuxe Nuxellence Detox: Et effektivt anti-age serum. Den er med til at øge cellefornyelsen, samtidig med at den fremmer cellernes egen udrensning. Den virker udrensende, og beskytter huden mod udefrakommende faktorer, såsom forurening og bilos. Bruges om aftenen på afrenset hud. Afslut med natcreme.

Find mere fra dette mærke:
Loading...