Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%
Gratis fragt!

Murad Youthfully Firm Duo

899,00 kr
809,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Murad Youthfully Firm Duo er et fantastisk lækkert sæt der indeholder anti-age produkter, der bekæmper hormonel ældning af huden. Disse lækre produkter arbejder intens med at opstramme og forynge din hud. Murad Youthfully Firm Duo virker fugtgivende og blødgørende på huden og efterlader dig med en ny frisk glød.

Sættet indeholder:

Intensive Age-Diffusing Serum (30 ml)

Dette serum virker særdeles opstrammende og beskytter samtidig mod hormonel ældning af din hud. Din hud tilføres fugt og elasticiteten forbedres. Kliniske resultater har vist at dette produkt, kan øge hudens fasthed med helt op til 42% på bare 10 minutter. Intensive Age-Diffusing Serum indeholder proteiner, der styrker og bekæmper aldersbetinget dehydrering af huden, samt sojabønner og yams, der tilfører huden fugt og forbedre dens elasticitet.

Anvendelse:

  • Rens huden og påfør skintonic
  • Serummet masséres herefter i et tyndt lag ind i huden på ansigt, hals og décolleté
  • Anvendes produktet hver dag opnås de bedste resultater
  • Lad huden absorbere produktet i et minut, før du fortsætter med den Murad-rutine, der passer til din hudtype

Murad Age-Balancing Moisture Broad Spectrum SPF 30 (50 ml)

Murad Age-Balancing Moisture er specielt udviklet til en hud, som er påvirket af hormonel ældning. Den giver huden en ungdommelig glød, og giver en masse fugt. Den indeholder blandt andet avocadoolie og bassiasmør, som genopretter hudens smidighed, struktur og farve. Derudover er den med kløverblomstekstrakt og sojabønnesteroler, som øger hudens elasticitet, hvilket er med til at udglatte fine linjer og rynker. Murad Age-Balancing Moisture holde hudens fugtniveau i balance, og beskytter samtidig hudens naturlige barriere.

Anvendelse:

  • Bruges på afrenset hud
  • Påføres ansigt og hals om morgenen
Find mere fra dette mærke:
Loading...