Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%
Gratis fragt!

Murad Resurgence Hydrate duo (U)

895,00 kr
671,25 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Murad Resurgence Hydrate Value Duo sættet bekæmper aldring og tørhedstegn forsaget af hormonelle forandringer. Resurgence serien fra Murad er anti-age produkter, der henvender sig til alle, der ønsker at genoprette hudens glød samt fasthed. Produkterne i serien indeholder aktive planteøstrogener, der hjælper med til at genoprette hudens elasticitet og samtidig reducerer synligheden af medium til dybe rynker. Huden efterlades opstrammet og med fornyet glød.

Sættet indeholder:

Intensive Age Diffusing Serum (30ml)

Murad Resurgence Age-Diffusing Serum virker opstrammende på huden og beskytter samtidig huden mod hormonel aldring. Din hud tilføres masser af fugt og samtidig forbedres elasticiteten i huden. Kliniske resultater har vist at produktet øger hudens fasthed med op til 42% på 10 minutter. Anvendelse: massér et tyndt lag på ansigt og hals en gang dagligt efter rens og toning.

Renewing Eye Cream (15ml) med denne tredobbeltvirkende øjencreme, behandles og forebygges skader under øjnene. Mørke rande samt hævede øjenomgivelser reduceres, samtidig med at huden beroliges og fugtbalancen forbedres. Anvendelse: dup en lille mængde under øjne og bryn efter rens.

Sættet har en samlet værdi af kr. 1345,-

Find mere fra dette mærke:
Loading...