Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%

Murad Peel, Polish & Plump 2 x 10 ml + 5 ml (U)

229,00 kr
171,75 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Murad Peel, Polish & Plump er en fin lille æske, som indeholder 3 lækre Murad produkter. Produkterne er i små rejsestørrelser, og det giver en god mulighed for at afprøve produkterne inden man investerer i de store størrelser. Produkterne er nøje udvalgt, og er 3 af de bedst solgte produkter. De kan bruges til alle hudtyper, og er med til at give en strålende hud. Sættet indeholder:

Skin Smoothing Polish (10 ml): En blid eksfoliering, som fjerner døde hudceller og urenheder fra hudens overflade. Den virker blødgørende og giver en frisk og klar hud. Kommes på fugtig hud, masseres ind i huden og skylles af med vand. Kan bruges 2-3 gange om ugen.

Intensive-C Radiance Peel (10 ml): En anti-age peeling, som virker fugtgivende og blødgørende. den giver en flot og ungdommelig glød, og afhjælper pigmentforandringer. Fordeles på afrenset ansigt og hals, skal virke 10 minutter, skylles af med vand. Bruges 1-2 gange om ugen.

Rapid Collagen Infusion (5 ml): Et anti-age produkt, som effektivt modvirker fine linjer og rynker. Den fremmer dannelsen af kollagen, og øger hudens fugtoptagelse. Giver en mere glat hud efter kort tids brug. Påføres ren hud, afslut med fugtpleje.

Find mere fra dette mærke:
Loading...