Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 15 LUKSUSBRANDS | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
26%
MOROCCANOIL® Home & Away Light (Limited Edition)

MOROCCANOIL® Home & Away Light (Limited Edition)

464,00 kr
339,00 kr
Antal

På lager - Leveringstid, 1-2 dage
Beskrivelse

MOROCCANOIL® Home & Away Light (Limited Edition) - Få et sundere hår og krop med dette lækre duo-sæt Home & Away Light fra MOROCCANOIL®. Dette limited edition-sæt indeholder en treatment til at pleje dit hår samt en gratis body soap, der skånsomt renser kroppen og tilfører fugt. Begge produkter er beriget med antioxidantrig arganolie samt andre plejende ingredienser og dufter delikat af Moroccanoils signaturduft, der er inspireret af middelhavet med en duft af krydrede ravdufte blandet med søde blomster.

Værdi: 434 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. MOROCCANOIL® Light Oil Treatment For Fine Hair 100 ml
  • 1 stk. MOROCCANOIL® Body Soap Fragrance Originale

MOROCCANOIL® Light Oil Treatment For Fine Hair: er en unik og ultralet formel af arganolie, som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. Denne olie sørger for pleje uden dit hår bliver fedtet. Denne oliebehandling er specielt velegnet til blond og/eller fint hår. Moroccanoil har en enestående kvalitet, som gør at produktet absorberes. Se mere her

MOROCCANOIL® Soap Fragrance Originale: er en skånsom og effektiv body soap, der tilfører huden masser af fugt. Den kombinerer antioxidantrig arganolie, aloe-bladekstrakt og sheasmør, for at fugte samtidig med at den renser. Delikat duftende, med Fragrance Originale - MOROCCANOIL®'s signaturduft. Sulfatfri og parabenfri.

Find mere fra dette mærke:

Loading...