Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE LØRDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Body

Viser 26 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Scrub/ Peeling
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodyoil
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Sol Produkter
Sololie
Dufte
Hårparfume
Hudtype
Alle Hudtyper
Tør Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
SPF 15 og under
Sulfatfri
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Glød
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Body

Moroccanoil Body er den nyeste udvikling af Moroccanoils lækre hårprodukter. De har haft og har stadig kæmpe succes med deres hårprodukter, så derfor har de nu udviklet en hel linje til kroppen også. Serien omfatter blandt andet bodyscrub, bodylotion, bodybutter, håndcreme, tørolie og meget mere. Serien er delt op i 3 forskellige dufte:

Fragrance Originale

Denne serie består af Moroccanoils signatur duft, som mange vil genkende fra deres skønne hårprodukter. Duften her er inspireret af havet, sandet og brisen fra Middelhavet, og er både en afslappende og eksotisk duft. Denne duft findes i Body Buff, Cleansing Bar, Shower Gel, Body Soufflé, Body Butter og Hand Cream.

Fleur De Rose

Dette er en meget delikat og nutidig duft, som er inspireret af friske roser, som trives i klimaet ved Middelhavet. Denne duft vil give en luksuriøs og sensuel oplevelse. Duften findes i Body Buff, Cleansing Bar, Body Soufflé, Body Butter og Hand Cream.

Fleur D'Oranger

Dette er en frisk og energigivende duft, som er inspireret af appelsinblomsten og botanikken i Middelhavsområdet. Denne duft vil give en forfriskende oplevelse. Duften findes i Body Buff, Cleansing Bar, Body Soufflé, Body Butter og Hand Cream.

Derudover findes serien Oil Collection, som de selv kalder Den Ultimative Plejende Oplevelse. Dette er produkter, der indeholder den originale olie, som er rig på antioxidanter og fugtgivende egenskaber fra arganolien - olien som også er brandetes signatur. I denne sertie findes Pure Argan Oil, Shimmering Body Oil, Dry Body Oil og Intense Hydrating Treatment.

Hos Nicehair.dk er vi utroligt stolte over at kunne præsentere denne lækre serie, som vi er sikre på at rigtig mange Moroccanoil fans vil elske. Vi er i hvert fald faldet pladask for produkterne!

Loading...