Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

men-ü Shower Gel Duo Gift Set

99,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

men-ü Shower Gel Duo Gift Set - Hvis brusebad er din vigtigste hygiejne og personlige plejeordning for kroppen (ofte to gange om dagen), hvorfor så ikke gøre dette til en effektiv og fornøjelig oplevelse? 'men-ü's' ultrakoncentrerede brusegeler har en høj procentdel af aktive ingredienser - så man når langt med blot en smule. Oplev din yndlingsduft med brusegelduoen. Inkluderer Black Pepper & Bergamot Shower Gel og Citrus & Mint Shower Gel - den perfekte mulighed for at prøve begge dele.

Værdi 145 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. men-ü Black Pepper & Bergamot Shower Gel 100 ml
  • 1 stk. men-ü Citrus & Mint Shower Gel 100 ml

men-ü Black Pepper & Bergamot Shower Gel, er en lækker brusegelé til mænd. Den er rig på aktive ingredienser, hvilket gør, at den er super drøj i brug. Den giver et lækkert tykt skum, og er med fugtgivende ingredienser, som modvirker at huden udtørrer. Den har en let krydret, maskulin og frisk duft, som udover at give en frisk følelse, også efterlader huden velduftende.. Se fuld beskrivelse her.

men-ü Citrus & Mint Shower Gel, er en lækker brusegelé til mænd. Den er rig på aktive ingredienser, hvilket gør, at den er super drøj i brug. Den giver et lækkert tykt skum, og er med fugtgivende ingredienser, som modvirker at huden udtørrer. Den har en frisk duft af citrus til at starte med, og fterfølgende vil det varme vand aktivere duften af mint og menthol, som giver en forfriskende virkning. Se fuld beskrivelse her.

Find mere fra dette mærke:

Loading...