Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Maybelline Temptation Mascara Xmas (Limited Edition)

119,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Maybelline Temptation Mascara Xmas er en lækker gaveæske fra Maybelline. Den indeholder en mascara samt en flydende eyeliner, som er de perfekte produkter til at skabe smukke og intense øjne. Mascaren efterlader vipperne med maksimal volumen, samtidig med at de bliver næret af den unikke formel. Den flydende eyeliner rammer øjnene smukt ind, som får dem til at synes mere åbne og vippekanten tættere. Forkæl dig selv med denne skønne sampak, eller brug den som værtindegave til en som du ønsker at glæde lidt ekstra.

Værdi: 199 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Maybelline Total Temptation Mascara 8,6 ml - Black
  • 1 stk. Maybelline Hyper Precise Allday Eyeliner - Black

Maybelline Total Temptation Mascara 8,6 ml - Black er en sort mascara som adskiller vipperne, samtidig med at den giver maksimal volume. Den har en cremet konsistens med indehold af kokosnød, som har en nærende effekt på øjenvipperne, der efterlades med en skøn kokos duft. Se mere her

Maybelline Hyper Precise Allday Eyeliner er en genial flydende eyeliner. Den gør det let at ramme øjnene smukt ind og er det perfekte redskab til at lave det moderne cat-eye look med en winged eyeliner. Formlen er ultra pigmenteret, hvilket giver en intens sort farve. Ved at påføre lineren over øverste vippekant, opnår man at øjet synes mere åbent og vippekanten tættere.

Find mere fra dette mærke:
Loading...