Maybelline

Maybe she´s born with it...maybe it´s Maybelline.

Iværksætteren Tom Lyle Williams oprettede Maybelline Company i 1915. Den kun 19 årige Tom, var blevet inspireret af sin søster, Maybel, som blandede kulstøv med vaseline og på den måde gav sine øjevipper mere farve og fylde.
Tom prøvede sig frem med et lille kemisæt og fandt til sidst den rette kombination af ingredienser, således han kunne præsentere sin nye opfindelse i de lokale butikker. Få år efter producerede virksomheden sin første masseproducerede øjenkosmetik. Sidenhen er et utal af produkter fulgt efter.

Virksomheden gik fra at være en lille familievirksomhed til at ligge i toppen af verdens mest førende makeup-mærker.
Maybelline Company blev nemlig solgt af flere omgange. Første gang i 1967 til Plough Inc. og senere igen i 1990 til investeringsselskabet Wasserstein Perella & Co. Men det var først, da virksomheden i 1996 blev overtaget af det verdenskendte franske selskab, L`Oreal, at successen virkelig tog form.
Maybelline New York kom da under samme ejer, som andre verdenskendte mærker - ekseempelvis Lancòme, Garnier, Helena Rubinstein, Biotherm, Redken, Kérastase, Giorgio Armarni, YSL, Ralph Lauren og mange flere.

Virksomheden har idag hovedkontor i New York, hvor makeup-mærket også henter en stor del af sin inspiration. New York er den ene af verdens fire store modebyer. Byen er indbegrebet af energi og pulserende vitalitet, hvor tilførslen af trends og tendenser er uendelige. Koncentrationen af mode og livsstil er utrolig høj og i konstant forandring. I New York finder vi alt fra haute couture til streetstyle. Maybelline New Yorks produkter afspejler præcis "The streets of NewYork" - noget for enhver smag.

NiceHair.dk har et stort udvalg af Maybellines mascaras til forbrugervenlige priser...er du til tydelige og fyldige vipper eller er du mere til det naturlige look??? Uanset hvilket look du søger, hvordan du end vil indramme dine øjne, så vil Maybelline, med stor sandsynlighed kunne opfylde de behov og ønsker, du har for dine vipper.

The Colossoal mascaras sælges hos NiceHair.dk i flere forskellige sorte nuancer, så som...
black, very black, 100% black, glam black og smoky eyes black. Sort er ikke bare sort. De forskellige nuancer og små forskelle i børsterne, giver øjnene et forskelligartet look - alt efter hvilket udtryk, du søger.

The Volume Express mascaras tilbydes hos NiceHair også i flere forskellige varianter. Fælles for disse masscaras er, at de giver vipperne volume afhængigt af, hvilken special designet børste, du vælger. Ligeledes spiller dine vippers naturlige form, farve og mængde naturligvis også ind.

Flere af Maybellines mascaras er allegivenlige og nogle er godkendte til kontaktlinsebrugere. De fleste mascaras indeholder collagen, som er med til at styrke vipperne, samt give dem fylde og elasticitet uden at klumpe og drysse. Enkelte indeholder også pro-vitamin B5, som er med til at give en flot skinnende finish. Provitamin B5 også kaldet panthenol giver vipperne fugt og beskytter dem samtidig mod de forskellige miljøpåvirkninger.

Maybelline New York overfører tendenserne fra catwalk til sidewalk og ser bort fra enhver socialstatus - til glæde og begejstring for kvinder verden over.

Filtrer produkter
Maybelline Baby Lips Cherry Me
Din pris 39,00 kr
Maybelline Baby Lips Dr. Rescue Too Cool
Din pris 39,00 kr
Maybelline Baby Lips Electro Berry Bomb
Din pris 39,00 kr
Maybelline Baby Lips Electro Pink Shock
Din pris 39,00 kr
Maybelline Baby Lips Electro Strike A Rose
Din pris 39,00 kr
Maybelline Baby Lips Hydrate SPF 20
Din pris 39,00 kr
Maybelline Baby Lips Intense Care SPF 20
Din pris 39,00 kr
Maybelline Baby Lips Mint Fresh SPF 20 (U)
Vejl. pris 39,00 kr
Din pris 23,00 kr
Maybelline Baby Lips Pink Punch
Din pris 39,00 kr
Maybelline Brow Drama Mascara 7,6 ml - Vælg Farve
Vejl. pris 79,00 kr
Din pris 69,00 kr
Maybelline Brow Precise Fiber Filler 8 ml - Dark Blonde
Vejl. pris 60,00 kr
Din pris 59,00 kr
Maybelline Brow Precise Fiber Filler 8 ml - Soft Brown
Vejl. pris 60,00 kr
Din pris 59,00 kr
Maybelline Color Drama Lip Contour Palette 4 gr. - 01 Crimson Vixen
Vejl. pris 99,00 kr
Din pris 89,00 kr
Maybelline Color Drama Lip Contour Palette 4 gr. - 02 Blushed Bombshell
Vejl. pris 99,00 kr
Din pris 89,00 kr
Maybelline Color Drama Lipstick - Vælg Farve (U)
Vejl. pris 69,00 kr
Din pris 41,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt