Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 9%

Makeup Revolution Pro Amplified Sculpt And Fix Kit Gift Set (Limited Edition)

275,00 kr
249,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Makeup Revolution Pro Amplified Sculpt And Fix Kit er et sæt, der giver dig en utrolig flot finish. Dette lækre sæt fra Makeup Revolution indeholder en uundværlig palette. Paletten indeholder concealere, der kan dække enhver ujævnhed samt contour og highlighter puddere, der kan definere dit ansigt. Herudover indeholder paletten finishing pudder og banana pudder, der kan give dit et fejlfrit finish. Med dette sæt er du altså sikret de bedste vilkår for et utrolig godt resultat. Udover den lækre palette, indeholder sættet også en setting spray, samt to børster.

Indeholder:

  • 1 stk. Makeup Revolution Sculpt And Fix Palette 50 gr.
  • 1 stk. Makeup Revolution Amazing Makeup Fixing Spray 100 ml
  • 1 stk. Makeup Revolution Pro HD Concealer Brush
  • 1 stk. Makeup Revolution Pro HD Prime And Correct Brush

Makeup Revolution Sculpt And Fix Palette er en lækker palette, der giver de bedste muligheder for et fejfrit finish. Denne palette indeholder korrigerende concealere samt contour og highlighter puddere. Udover disse lækre produkter, indeholder paletten også en finishing pudder samt en banana pudder. Finishing pudderen er en transparent pudder, der giver et mat look. Banana pudderen er en gullig pudder, der korrigerer rødme i ansigtet og neutraliserer blå toner under øjnene for et mere opfrisket look.

Makeup Revolution Amazing Makeup Fixing Spray er prikken over i'et, når det kommer til den perfekte finish. Denne lækre fixing spray, sikrer at din makeup holder i helt op til 8 timer samt gør den mere holdbar. Din hud reagerer på både vind og vejr, hvilket let kommer til syne når du har makeup på. Dog indeholder denne spray en særlig formel, der beskytter huden imod udefrakommende påvirkninger, så din smukke makeup bliver ved med at se ud som om den lige var lagt. Opnå perfekte resultater med denne afsluttende spray, der effektivt holder din makeup på plads.

Makeup Revolution Pro HD Concealer Brush er en super lækker concealer børste i et smukt og chik design. Børstehovedet er i et syntetisk materiale, der gør applikationen af din concealer glat og ensartet. De bløde og flade børstehår og den afrundede spids, gør at denne pensel problemfrit blender din concealer ind i huden. Makeup Revolution Brush Pro Concealer er ideel til at dække de mørke rander under øjnene, og små målrettede områder. Denne pensel når ind i alle kroge, og gør den derfor let at anvende samt sikrer dig en maksimal dækning.

Makeup Revolution Pro HD Prime And Correct Brush er en super lækker foundation børste, i et feminint og stilfuldt design. Denne børste er med de fineste syntetiske hårstrå i høj kvalitet, der sikrer dig en fejlfri applikation af din foundation. Det bløde og ovale børstehovede giver dig rig mulighed for at få din indre makeup artist frem, og lægge en flot og jævn foundation base, der er maksimalt dækkende. En helt fantastisk pensel, der efterlader dig med et naturligt og professionelt resultat hver gang.

Find mere fra dette mærke:
Loading...