Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Spejle med lys

Viser 21 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Gillian Jones
Tweezerman
Pris
Farve
Sort
Tilbehør
Spejle
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Spejle
Spejle
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Gillian Jones Ring Light - 110114
749,00 kr

Effektive og funktionelle spejle med lys

Hvis du går og mangler spejle kombineret med belysning, så besøg Nicehair for at finde spejle med lys. Det kan være, at du leder efter et almindeligt spejl på badeværelset, men denne funktion bør du ikke snyde dig selv for: Et spejl med LED lys. Det er en super god opfindelse, hvor der er fokus på innovation, funktionalitet og effektivitet.

Hos NiceHair har vi også et væld af andre produkter til hjemmet - så kan dit nye spejl med LED lys bakkes op af fornemme sæbedispensere, badekugler, børster og meget mere.

Et univers af spejle med lys

Når du skal finde det spejl, som passer bedst til dit hjem, så er det muligt at finde spejle til forskellige formål i NiceHairs udvalg. Her kan du både finde spejle, der fungerer som et praktisk redskab, ligesom de pryder hjemmets vægge.

Spejle med LED lys findes med mange forskellige funktioner og i flere forskellige prisklasser, så alle netop har en mulighed for at være med. Et spejl er et undervurderet redskab og behovet for at skulle anvende et kan opstå pludseligt med vidt forskellige årsager til, hvorfor det er nødvendigt. Uanset hvad, så går det bare altid bedst med et klart spejlbillede, når øjenbrynene skal tegnes op eller makeup produkterne skal påføres - og dét får du med et spejl med LED-lys.

Flere forskellige designs

Du kan finde spejle i helt enkelte, neutrale og klassiske designs med almindeligt hvidt lys. Dernæst findes der funktioner, hvor du tænder og slukker på selve spejlet. Der findes kolde og varme lysreguleringer, eller måske decideret farveskift på lys-spejlene.

Spejlene indeholder integreret LED belysning med lys dæmper. Her vil du netop kunne opnå regulerbare styrker, hvor lyset spænder fra et varmt og indbydende lys til et mere klart og koldt lys, som er en stor hjælp, når makeuppen skal lægges eller skægget skal studses.

Udforsk forskellige versioner af spejle med lys

Ligesom du støder på de klassiske og traditionelle spejle, så findes der fancy modeller, der ikke kun er udstyret med det helt almindelige og rolige lys. Du kan også anskaffe dig spejl lys, hvor der er en klar farveregulering, med switch/touch og lysdæmper i ét. Udover det klare og helt almindelige lys kan du vælge at have en blålig, rødlig, grønlig eller gullig tone i det respektive rum - og alt kan justeres, så det passer til dit temperament.

Hos Nicehair gør vi en dyd ud af at anskaffe produkter, der kan leve op til de højeste standarder. Det gælder naturligvis også spejle med LED lys. Du kan vælge, at være opmærksomhed på forskellige faktorer, når du anskaffer dig et nyt spejl:

  • Dimensioner
  • Kvalitet
  • Funktionalitet
  • Effektivitet
  • Form
  • Farver
  • Lys

Forstå vigtigheden af et spejl med lys

Hvis du kender til situationen, hvor du skal knibe øjnene sammen foran spejlet for at få styr på diverse rutiner, når det kommer til hårpleje og hudplejen, så kan et spejl med lys netop afhjælpe denne udfordring. Du kan med lyset i spejlet være sikker på, at du anvender dine produkter med fokus på, at de skal være velfungerende og holdbare, når produkterne får kontakt med din hud og krop.

Det kan være det produkt, som du ikke vidste, at du behøvede. Og det vil give flotte resultater på kroppen, hvis du prioriterer at understøtte dine rutiner med et lækkert spejl med funktionelle, effektive og holdbare LED-funktioner.

Har du lyst til at tage spejlet til nye højder? Hos Nicehair kan du vælge et eksklusivt skab, hvor Cabinet modellerne har dobbelte spejllåger udvendigt, og samtidig er der monteret spejle på indersiden af skabslågerne.

Brug spejle med LED lys i boligen

Det er velfungerende i mange forskellige sammenhænge og scenarier. Benyt for eksempel spejlet med lys på badeværelset, gæstetoilettet, soveværelset eller børneværelset for at skabe den ultimative hyggebelysning, der samtidig har til opgave at udfylde et funktionelt behov. Denne type spejl kan anvendes som almindeligt spejl, men er især velfungerende som sminkespejl, da det afgiver en klar og skarp lysstråle.

Hvis du for eksempel er indehaver af en meget mørk entre eller en bolig, hvor der er begrænset adgang til vinduer, så kan denne type spejle komme til sin ret i rummene. Du vil ikke fortryde din investering, når du hænger det op i soveværelset, i stuen eller gangen. Derudover vil spejlet med lys kunne afhjælpe forskellige behov og funktioner for dig, men ligeledes bidrage til boligens indretning.

Vælg at forære teenageren et spejl til værelset, så vedkommende ikke kaprer badeværelset dagen lang. Spejlene er netop velfungerende til, at du kan sætte håret, lægge makeup eller udføre andre lignende rutiner.

Loading...