Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE & OP TIL 30% PÅ SELVFORKÆLELSE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Makeup Punge

Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Overvejer du at anskaffe dig en ny make-up pung, så se lige vores forslag på Nicehair.dk...

 • Clinique har lavet en fin lille make-up taske med tilhørende make-up-fjerner og mascara i praktiske rejsestørrelser. Perfekt til at medbringe på rejsen eller i din hverdags-taske.
  Mærket Clinique er kendt for at lave allergivenlige og parfumefrie produkter. Ligesom resten af Estée Lauder-familien betragtes disse produkter, som værende af meget høj kvalitet.

 • Gillian Jones producerer også nogle fantastiske og smarte make-up punge. Hos Nicehair.dk har vi flere forskellige at vælge imellem...De er alle praktiske og tjekkede på hver deres måde...og henvender sig bredt.
  Gillian Jones finder deres inspiration ved at rejse. Derfor er alle taskerne skabt til at stå model til dagligdagens samt rejselivets udfordinger. Taskernes design er altid lækkert, med gennemtænkte detaljer og af god kvalitet. Selve designet af taskerne er fundet alverdens steder med tanke på den travle kvindes liv

 • Jane Iredale har lavet en smuk make-up pung med et uovertruffent indhold...
  Starter Kit Medium er et sæt med skønne make-up produkter til en medium-tonet og til en medium light-tonet hud. Her finder man alt man behøver for at opnå en perfekt og fejlfri hud: en primer, en løs mineralpudder, en fast mineralpudder, en fikserings- og fugtighedsspray og en mini pudder børste. Alle produkterne er uden parabener og gluten. Dette Starter Kit giver dig rig mulighed for at afprøve disse lækre produkter fra Jane Iredale, men pas på - de er vanedannende.

 • MOR Cosmetics har lavet en virkelig skøn taske, der både kan anvendes, som kosmetik-pung og som en fræk lille clutch til byturen.
  MOR Cosmetics er et stolt australsk mærke, der er verdenskendt for deres store udbud af innovativ, luksuriøs kropspleje.Mor Cosmetics
  Filosofien bag MOR er at vække og pirre dine sanser - både gennem den visuelle emballage og produktudbud. MOR har et smukt udvalg af livsstils- og skønhedsprodukter, herunder blandt andet lækre sæber, diverse cremer og læbebalsam.
  Hver enkel serie er inspireret af historierne om ældgamle tider og civilisationer, historiske epoker, rejser, kunst, mad og moderne teknologi - alt sammen med til at skabe en unik produktserie, lige fra de nøje udvalgte ingredienser til det detaljerede design på hvert produkt.

Nicehair.dk håber du fandt lige præcis den make-up pung, du har brug for!

Loading...