Wet Look - Den ultimative Shine Effekt!

Jeg har testet LÓreal Tecni Art Shower Shine Wet Domination, som er et totalt nyt produkt for mig. Normalt bruger jeg produkter, der matterer mit hår, da det er det look, jeg bedst kan lide. Men nogle gange skal man jo prøve noget nyt, så det har jeg gjort her.

Som regel har jeg også mit hår hængende, faktisk så har jeg det nok hængende 99% af tiden, men til det her "Wet Look", synes jeg, det fungerer bedre med opsat hår. Hvilken håropsætning man foretrækker, er jo op til en selv, men her har jeg bare lavet en helt klassisk knold med tilbageskrabet hår.

Når håret er sat, så sprayer man ganske enkelt bare produktet hen over håret, ligesom man ville gøre med alle andre hårspray.

Da produktet her både giver glans og hold, kan man jo så også nøjes med det ene stylingprodukt, hvilket jo er ret smart.

Tydelig effekt

(PSST!! Dette er ikke et før/efter billede)

I mit hår var det klart mest tydeligt at se effekten af produktet i det mørke tilbageskrabede hår, som virkelig fik en ordentlig omgang shine. I det lysere hår i knolden var det mere svært at se shine effekten, men her fungerede produktet mere som en almindelig hårspray, og giver et fint hold.

Lige til at starte med, så synes jeg måske, mit hår så lidt fedtet ud med produktet i - men da det lige havde fået lov at sidde et par minutter, så ændrede overfladen sig lidt, hvilket resulterede i et rigtig fint shine.

Om aftenen da jeg tog håret ned, var det stadig en smule stift, men det var dejligt nemt at redde ud på trods af, at jeg havde produktet i håret.

L´Oreal Tecni Art Shower Shine Wet Domination er et fint alternativ til din normale hår styling, og det kunne godt være et produkt, som jeg kommer til at bruge en gang imellem, men den kommer ikke til at erstatte mine nuværende hårstylingprodukter.

af Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsførings…

Follow

Kommentarer

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

L'Oreal Tecni Art Shower Shine Wet Domination 160 ml
Vejl. pris 189,00 kr
Din pris 139,00 kr

Nyeste

Springer du også over ansigtsmasken…?

Der er nok mange som springer ansigtsmasken over i sin hudpleje rutine. Læs her hvad en god ansigtsmaske kan gøre for din hud

Hvorfor bruge en øjencreme?

Vores hud omkring øjnene er ekstrem sart og tynd, derfor er det ekstra vigtigt at bruge den rigtige pleje netop hertil. Desuden ER det jo ved øjenomgivelserne, de første linjer typisk kan spottes.

Pigmenthelvede… findes der en løsning?

Hver sommer oplever rigtig mange kvinder, at der fremkommer brune pigmentpletter på huden i ansigtet, og efteråret byder på en lang sej kamp for at få dem væk igen....

Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt