Hurtig levering
1-3 arbejdsdage
Kundeservice & rådgivning
Ring til os på 32 200 200

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Wet Look - Den ultimative Shine Effekt!

Wet Look - Den ultimative Shine Effekt!

Jeg har testet LÓreal Tecni Art Shower Shine Wet Domination, som er et totalt nyt produkt for mig. Normalt bruger jeg produkter, der matterer mit hår, da det er det look, jeg bedst kan lide. Men nogle gange skal man jo prøve noget nyt, så det har jeg gjort her.

Som regel har jeg også mit hår hængende, faktisk så har jeg det nok hængende 99% af tiden, men til det her "Wet Look", synes jeg, det fungerer bedre med opsat hår. Hvilken håropsætning man foretrækker, er jo op til en selv, men her har jeg bare lavet en helt klassisk knold med tilbageskrabet hår.

Når håret er sat, så sprayer man ganske enkelt bare produktet hen over håret, ligesom man ville gøre med alle andre hårspray.

Da produktet her både giver glans og hold, kan man jo så også nøjes med det ene stylingprodukt, hvilket jo er ret smart.

Tydelig effekt

(PSST!! Dette er ikke et før/efter billede)

I mit hår var det klart mest tydeligt at se effekten af produktet i det mørke tilbageskrabede hår, som virkelig fik en ordentlig omgang shine. I det lysere hår i knolden var det mere svært at se shine effekten, men her fungerede produktet mere som en almindelig hårspray, og giver et fint hold.

Lige til at starte med, så synes jeg måske, mit hår så lidt fedtet ud med produktet i - men da det lige havde fået lov at sidde et par minutter, så ændrede overfladen sig lidt, hvilket resulterede i et rigtig fint shine.

Om aftenen da jeg tog håret ned, var det stadig en smule stift, men det var dejligt nemt at redde ud på trods af, at jeg havde produktet i håret.

L´Oreal Tecni Art Shower Shine Wet Domination er et fint alternativ til din normale hår styling, og det kunne godt være et produkt, som jeg kommer til at bruge en gang imellem, men den kommer ikke til at erstatte mine nuværende hårstylingprodukter.

Follow

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

L'Oreal Tecni Art Shower Shine Wet Domination 160 ml (U)
Vejl. pris 189,00 kr
Din pris 113,00 kr
Loading...