Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Weekend makeup - med kun 8 produkter

Skal du i byen i weekenden? Makeuppen til weekendens fester behøver ikke være en større omgang, der involverer flere timer foran spejlet og en kæmpe bunke af makeupprodukter.

Weekend makeup - med kun 8 produkter

Mindre kan også gøre det, og det viser jeg her, hvor jeg viser en festmakeup med kun 8 produkter.

Tricket er....

For mig er tricket at have fokus på læberne, og så bygge resten af makeuppen op omkring dem. En meget farverig eller mørk læbestift gør dig klar til fest på få sekunder.

En af de gyldne regler indenfor makeup er, at man enten skal have fokus på læber eller øjne, aldrig på begge dele. Det synes jeg i bund og grund er noget vrøvl. Jeg synes sagtens man kan give den gas med farver på både øjne og læber på samme tid. Men, man behøver ikke.

Jeg har valgt en mørk rød læbestift fra Bare Minerals, der hedder Marvelous Moxie Lipstick i farven ”Stand Out”. Den er vildt lækker i konsistensen og nem at påføre.

Weekend makeup - med kun 8 produkter

Hold huden helt enkel

Til den her makeup har jeg valgt at holde huden hel enkel, så ikke noget med contouring, strobing eller andre fancy makeup trends.

Til gengæld bruger jeg mine mineralprodukter fra Youngblood, fordi jeg ved, de kan holde til en hel nat i byen. Jeg starter med at mattere huden med rispudder, inden jeg lægger selve mineralpudderen. Efter påførelsen af mineralpudderen, lægger jeg igen et tyndt lag rispudder, som ”setter” makeuppen, og gør den ekstra holdbar.

Når man arbejder med løse puddere, som disse fra Youngblood er, så er det vigtigt, at man arbejder produkterne godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Brug enten en kabukibørste eller en fast pudderbørste, og så arbejd produktet godt ind i huden. Start altid midt på ansigtet og arbejd ud mod hårgrænsen, sådan får du den bedste dækning, og undgår pudder i håret.

Jeg har brugt produkter fra kittet Youngblood Purely the Basics - Light, hvor der er både en lys og en lidt mørkere mineralpudder i. Den mørke er for mørk til mig, men den bruger jeg så som en mat bronzer på kinderne. Den er rigtig god til at give lidt varme til huden. Jeg afslutter med en smule blush på kinderne, i farven sherbet, som også er en del af kittet.

Øjen-makeup

Weekend makeup - med kun 8 produkter

Mine bryn tegner jeg op med Jane Iredale Eyebrow Pencil, som til dato er den bedste farve til øjenbryn, jeg har prøvet. Jeg er især vild med børsten i den ene ende, som er vildt god.

Øjenskyggen holder jeg relativt enkel, så jeg bruger kun én farve, men til gengæld er den guld. Max Factor Wild Mega Pots Eyeshadow i farven Golden Amazon er super pigmenterede og virkelig holdbare. De er rigtig fine at bruge alene, som jeg har gjort her, men de kan også nemt mikses på kryds og tværs.

Jeg shopper lidt rundt, når det kommer til mascara, og er altid på jagt efter en der er endnu bedre. Men én jeg altid vender tilbage til, simpelthen fordi det er en af de absolut bedste, er Lancôme Hypnose, som bare leverer hver gang og så absolut er alle pengene værd.

Det var mit bud på en enkel fest makeup, som er nem og hurtig at lægge, men som alligevel ligner en million.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...