Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Web-TV: Opskriften til at opnå DE BLØDESTE hænder

Web-TV: Opskriften til at opnå DE BLØDESTE hænder

Opskriften til at få de blødeste hænder er faktisk ret simpel. Men jeg har alligevel lavet en lille video med det. Her i videoen viser jeg det over et vandbad, men man kan fint gøre det i badet, hvor man nok alligevel har sin scrub stående.

1. Bodyscrub

Først tager man lidt bodyscrub på hænderne, og her har jeg valgt at bruge en scrub fra Dermalogica. Og man kan selvfølgelig bruge hvilken som helst anden scrub også. Man anvender en scrub på hænderne for at få alle de døde hudceller fjernet, og så kan huden også nemmere optage fugten, fra den håndcreme man slutter af med.

Find Dermalogica Bodyscrub lige her:
Dermalogica Body Therapy Exfoliating Body Scrub 150 g

2. Håndcreme og Booster

Derefter blander jeg lidt håndcreme, og her bruger jeg en fra Karmameju, med en lille smule Booster med solfaktor i fra Dermalogica. Man finder ikke mange håndcremer med solfaktor i, derfor vælger jeg selv at “lave” min egen håndcreme, og så kan jeg også vælge lige præcis den håndcreme, jeg bedst kan lide.

Web-TV: Opskriften til at opnå DE BLØDESTE hænder

Vi ved allesammen at hænderne er en af de mest udsatte kropsdele i forhold til vind og vejr, og ikke mindst for solens skadelige stråler. Og for at passe ekstra godt på mine hænder, vælger at jeg putte Booster i håndcremen med SPF 50.

Find Karmameju håndcremen lige her:
Karmameju LIFE Hand Lotion 03 - 250 ml

Find Dermalogica Booster lige her:
Dermalogica Skin Health Solar Defense Booster SPF 50 - 50 ml

Og man har til RIGTIG mange gange i denne booster, da det er SPF 50 og den er meget drøj.

SÅDAN...... Får man altså smukke og velplejede hænder !

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Relaterede produkter

Loading...