Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VI FEJRER DANMARK | SPAR 20-30% PÅ 17 MÆRKER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Web-TV: Håndcreme - bedst i test!

Web-TV: Håndcreme - bedst i test!

Det kan være svært at finde den helt rigtige håndcreme, og denne her gang, har det også været svært at vælge, hvilken en der er bedst i test.

Jeg har prøvet disse tre håndcremer, og lavet en lille video med dem, så I kunne følge med i konsistensen og hvor hurtigt de trænger ind i hænderne osv.

Murad Rejuvenating Håndcreme

Web-TV: Håndcreme - bedst i test!

Denne håndcreme er fra Murad’s Youth Builder serie, som er en opstrammende serie. Så den indeholder aktive ingredienser som går ind og forbedrer hudens udseende markant, og vil sørge for at huden fremstår mere glat og spændstig ved at opretholde hudens fugtniveau. Det er en virkelig lækker håndcreme, med en skøn duft af citrus.

Find Murad’s håndcreme lige her:
Murad Rejuvenating Håndcreme

Rønsbøl Hand Cream

Web-TV: Håndcreme - bedst i test!

Cremen her er fra det danske brand Rønsbøl, som er uden parabener, kunstige farvestoffer og parfume. Cremen er beriget med arganolie, macadamiaolie og vitamin E, og disse ingredienser er med til at gøre cremen yderst nærende og fugtgivende. Konsistensen er dejlig blød, trænger hurtigt ind og den gør mine hænder bløde og lækre, selvom de er knastørre. Cremen lægger sig næsten som en lille hinde på hænderne.

Find Rønsbøls håndcreme lige her:
Rønsbøl Hand Cream

L’Occitane Håndcreme

Web-TV: Håndcreme - bedst i test!

Denne fine lille håndcreme fra L’Occitane er super fed i designet, synes jeg, og så er den perfekt til håndtasken. Den er beriget med sheasmør og vitamin E, hvilket gør at den er utrolig blødgørende for hænderne og så styrker det også neglene. Den fedter en smule mere end de andre håndcremer, derfor er det en håndcreme, jeg foretrækker at bruge, lige inden jeg går i seng, så får den ro og fred til at trænge ordentlig ind.

Den er udsolgt lige nu, men jeg kan anbefale denne her istedet, som indeholder de samme aktive ingredienser, men som dufter dejligt af roser i stedet :)

Find L’Occitane’s Roses Hand And Nails Cream her:
L’Occitane’s Roses Hand And Nails Cream

De står i den rækkefølge som de skal. Murad’s er Nr. 1, Rønsbøl’s er Nr. 2 og L’Occitane’s er Nr. 3. Men når det er sagt, så er jeg også ret vild med L’Occitane’s håndcreme, især pga. designet, og fordi den er så fed i konsistensen, så man føler, at man får noget for pengene.

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...