Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Web-TV: 4 hårprodukter til et middel budget

Web-TV: 4 hårprodukter til et middel budget

Her laver vores dygtige blogger Cecilia et indlæg om 4 hårpleje produkter på et medium/middel budget. Se videoen nedenfor!

Step 1 - Shampoo

Aussie- Miracle Moist Shampoo der tilfører håret masser af fugt og pleje - helt uden at tynge. Håret efterlades sundt, velplejet og med en hel fantastisk duft af bubblegum.

Step 2 - Conditioner

Aussie - Miracle Moist Conditioner dufter ligesom shampooen helt fantastisk af bubblegum! Det er vigtig at anvende balsam efter shamponering, da den lukker hårfiberne og bevarer fugten forseglet i håret. Conditioneren efterlader håret gennemfugtet, velduftende og let at redde ud.

Step 3 - Hårkur

id Hair - Repair Charger Healing Mask genopretter fugtbalancen og styrker et skadet og trist hår på ny. Desuden eliminerer hårkuren krus og er varmebeskyttende - hvilket gør den perfekt til dig, der dagligt anvender føntørrer, glatte- og krøllejern. Konsistensen er tyk som smør og efterlader håret blødt, velplejet og med en duft af melon og honning. Anvend masken 1-2 gange i ugen efter behov.

Step 4 - Olie

Som leave-in treatment har Cecilia valgt CHI Organics - Olive Nutrient Therapy Silk Oil, som er en letvægts olie, der hverken tynger eller fedter håret. Reparerer spaltede spidser og nærer håret i dybden. Håret efterlades silkeblødt og glansfuldt. Olien er i to faser og skal rystes godt inden brug.

Se også disse relaterede artikler:

Se også Web-tv: hårprodukter i luksusklassen eller Web-tv: hårprodukter i budgetklassen

Follow
Cecilia Demant

Mit navn er Cecilia jeg er 20 år, og I kender mig måske fra NiceHairs Youtube-kanal, hvor jeg laver videoer. Jeg står bag min egen kanal Nordic Beauty Secrets på Youtube, hvor jeg taler om all things beauty. Jeg vil i fremtiden skrive indlæg og artikler til Magazine. Som skønhedsblogger holder jeg altid øje med nye lanceringer eller tilføjelser til webshops, og klikker jævnligt forbi NiceHairs nyheds-fane.

Loading...