Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Web-TV: 4 hårprodukter i luksus-klassen

Web-TV: 4 hårprodukter i luksus-klassen

Vores søde blogger Cecilia fortæller her om hårplejerutiner på et luksusbudget. Hårprodukter, som hun også fortæller, giver en spa-agtig følelse i brug, og efterlader håret velduftende, som kom du lige ud fra salonen. Se videoen nedenfor!

Step 1 - Shampoo

Kérastase - Chronologiste Hårbad, også kaldet shampoo, er en fuldstændig fantastisk og dybdevirkende shampoo til alle hårtyper. Shampooen indeholder et Abyssine molekyle, som har en eksklusiv og enormt plejende effekt i hår. Håret efterlades sundt og næret.

Step 2 - Conditioner

Her anvender Cecilia Kérastase - Chronologiste Maske som en conditioner . En ultra lækker og eksklusiv maske der virkelig gør en synlig og mærkbar forskel for dit hår. Håret gennemnæres og efterlades silkeblødt, blankt og velplejet.

Step 3 - Hårkur

Moroccanoil - Smoothing Mask anvendes 1-2 gange i ugen som en intensiv nærende hårkur, der genopretter et skadet og tørt hår. Kuren nærer et kruset hår og definerer hver enkelt hårstrå, hvis du har krøller. Håret efterlades blødt og genopbygget i en fantastisk duft af vanilje og rav.

Step 4 - Hårolie

Davines - Oil Absolute Beautifying Potion er et leave-in produkt der tilfører håret næring, fjerner krus og samler tørre spidser. En olie med mange egenskaber, der kan anvendes af alle hårtyper. Olien har en fantastisk duft der passer godt sammen med de øvrige hårprodukter i oplægget.

Se også disse relaterede artikler:

Se også Web-tv: 4 hårprodukter i et middel budget

Follow
Cecilia Demant

Mit navn er Cecilia jeg er 20 år, og I kender mig måske fra NiceHairs Youtube-kanal, hvor jeg laver videoer. Jeg står bag min egen kanal Nordic Beauty Secrets på Youtube, hvor jeg taler om all things beauty. Jeg vil i fremtiden skrive indlæg og artikler til Magazine. Som skønhedsblogger holder jeg altid øje med nye lanceringer eller tilføjelser til webshops, og klikker jævnligt forbi NiceHairs nyheds-fane.

Loading...