Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Web-TV: 3 gode lermasker til fedtet eller uren hud

Web-TV: 3 gode lermasker til fedtet eller uren hud

Hvorfor egentlig bruge lermaske og hvilken skal jeg vælge? Gode relevante spørgsmål, som du forhåbentlig kan finde svar på i videoen herunder.

Hvad kan en lermaske?

Der findes rigtig mange gode bud på fantastiske ansigtsmasker, men har du tendens til fedtet eller uren hud, så er en lermaske rigtig god for dig! Leret har nemlig en evne til at kunne fjerne overskydende olie fra din hud og det absorberer urenheder og strammer huden op. Samtidig har ler en helbredende effekt, der kan reducere inflammation og rødme. Af alle hudplejeprodukter, man har opdaget og skabt i verden, formodes netop ansigtsmasker af ler at være den tidligste type.

Hvilken lermaske skal du så vælge? Herunder har Mia testet 3 forskellige lermasker fra henholdsvis Dr. Hauschka - Cleansing Clay Mask og Cosmos Co - Moroccan Lava Clay og som den sidste John Masters - Moroccan Clay Purifying Mask - hør om hendes oplevelse af de 3 forskellige masker i videoen herunder.

Vi håber du hermed finder inspiration til at finde den helt rigtige lermaske til din hudplejerutine.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Cosmos Co Moroccan Red Clay 200 gr.
90,00 kr
79,00 kr
Loading...