Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ GAVEÆSKER | -30% PÅ 10 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Web-TV: 3 gode lermasker til fedtet eller uren hud

Web-TV: 3 gode lermasker til fedtet eller uren hud

Hvorfor egentlig bruge lermaske og hvilken skal jeg vælge? Gode relevante spørgsmål, som du forhåbentlig kan finde svar på i videoen herunder.

Hvad kan en lermaske?

Der findes rigtig mange gode bud på fantastiske ansigtsmasker, men har du tendens til fedtet eller uren hud, så er en lermaske rigtig god for dig! Leret har nemlig en evne til at kunne fjerne overskydende olie fra din hud og det absorberer urenheder og strammer huden op. Samtidig har ler en helbredende effekt, der kan reducere inflammation og rødme. Af alle hudplejeprodukter, man har opdaget og skabt i verden, formodes netop ansigtsmasker af ler at være den tidligste type.

Hvilken lermaske skal du så vælge? Herunder har Mia testet 3 forskellige lermasker fra henholdsvis Dr. Hauschka - Cleansing Clay Mask og Cosmos Co - Moroccan Lava Clay og som den sidste John Masters - Moroccan Clay Purifying Mask - hør om hendes oplevelse af de 3 forskellige masker i videoen herunder.

Vi håber du hermed finder inspiration til at finde den helt rigtige lermaske til din hudplejerutine.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Cosmos Co Moroccan Red Clay 200 gr.
90,00 kr
79,00 kr
Loading...