Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vores kunders 10 bedste skønheds-tips!

Vores kunders 10 bedste skønheds-tips!

Vi har bedt vores fantastiske følgere på Facebook om at give deres bedste skønheds-tips videre. Vi fik over 200 henvendelser, og vi har udvalgt de 10 bedste - og har fået lov at dele dem med Jer.

Værsgo - her er de 10 bedste skønheds-tips fra Jer til Jer :)

1. Pudder på en mascarabørste

Kom lidt pudder på en ren mascarabørste eller lignende og påfør på øjenvipperne inden mascara. Det vil få dine vipper til at blive mere fyldige og de klistrer ikke sammen. Gør det selv hver dag.

- Frederikke Ballegaard

2. Et smil overgår alt!

Der er ingen grænse for hvad man kan gøre for at komme til at se bedre ud, men jeg mener stadig at ægte skønhed kommer indefra. Er det noget mere kønt end et ægte smil og øjne der stråler. Så smil er mit bedste skønhedstip.

- Mette Meinertz Elnegaard

3. Brug kaffegrums

Vores kunders 10 bedste skønheds-tips!

Når du alligevel skal have din kaffe, så gem kaffegrumsen. Skrub dine hænder, fødder og/eller kroppen i det, de bliver bløde som babyhud.

- Sanne Justesen

4. Klorvand - hvad gør jeg?

Mit bedste tip er til alle som elsker at bade i klorvand - især til de blonde piger, som vil undgå grønt skær i håret - smør balsam eller olivenolie i håret, og sæt det op i en knold, gerne så højt på hovedet som muligt. Det får vandet til at glide af hårstråene, og håret holder på fugten.

- Christina Dahler Hansen

5. Brug citron på kroppen

Vores kunders 10 bedste skønheds-tips!

Gnid citron på albuer, hænder, fødder mm. der er ru og brug en god creme efter.

- Anette Westermann Nielsen

6. Styling-tip til krøllet/bølget hår

Verdens bedste stylingtip til krøllet /bølget hår: kram små mængder af Davines LOVE Smoothing Conditioner i håndklædetørt hår og føn derefter; helst med diffuser. Giver definerede krøller og megafylde til håret som blot kan krammes/ruskes lidt i løbet af de efterfølgende dage for at få hår der ser kraftigt/fyldigt ud! Har selv afprøvet alverdens produkter, men det her virker super!!

- Lone Kjøge

7. Tandbørste og læbepomade?

Vores kunders 10 bedste skønheds-tips!

Skrub dine læber blidt med en børne-tandbørste og kom en fed læbepomade på inden nat. Du vil vågne op med skønne læber.

- Lonnie Lund

8. Vand, vitaminer, sund mad......

Mit bedste tip må være at passe på sig selv, og være glad for den man er, det ses nemlig tydeligt. En masse vand, de vigtige vitaminer, sund mad, motion og så en helveds masse latter. Og så selvfølgelig en masse kokosolie! På kroppen, under makeuppen og sådan - intet bedre! Og 100% naturlig.

- Melina S. Petersen

9. Læbepomade omkring neglene

Hvis man er knap så god til at ramme rigtigt, når man lægger neglelak, kan man enten gøre det inden man skal i bad, da man efterfølgende nemt kan "skrabe" det overskydende af eller man kan smørre læbepomade omkring neglene som man herefter tørrer af sammen med den overskydende lak.

- Nanna Abildtrup Lauritsen

10. Sådan får du alt ud af tuber

Man kan få ALT ud af tuber, hvis man klipper dem over. Især hvis man klipper foroven og forneden, så man piller det midterste stykke ud, så kan det øverste stykke stadig krænges ned over bunden som låg og intet tørrer ud, mens man på økonomisk vis bruger resten op. Samme med læbepomader, fx. EOS, man kan klippe "gitteret" i bunden ud og få over en måneds brug mere ud af resten, ved at tage det op med fingeren eller en vatpind. Win for forbrugeren.

- Cathia Damsgaard

Har du et tip du gerne vil dele med os, så skriv nedenfor eller find os på Facebook!

Endnu flere tips? Se 5 gode skønhedstips til dig

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Davines LOVE Smoothing Conditioner 250 ml
250,00 kr
225,00 kr
Loading...