Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Vita Liberata Trystal Minerals - Verdens første selvbruner pudder

Vita Liberata Trystal Minerals - Verdens første selvbruner pudder!

Igen rammer det smukke efterår os.. Vejret bliver køligere og solen strejfer os mindre, end hvad den ellers har gjort denne fantastiske sommer, og som ved hver efterår, tænker jeg ofte på; hvordan bevarer jeg sommergløden?

Vita Liberata Trystal Minerals - Verdens første selvbruner pudder


Jeg har prøvet et hav af naturlige luksusprodukter, der alle har været fantastiske på hver deres måde. Blandt andet lavede jeg sidste år et indlæg om samme emne, hvor jeg skrev om Jane Iredale Tantasia Self Tanner & Bronzer, som jeg var særdeles glad for. Du kan læse indlægget her.
Som jeg har lagt vægt på i indlægget sidste år, er det vigtigt, at rense huden med produkter, der passer din hudtype og derefter exfoliere, inden at du bruger selvbruner. På den måde opnår du en smuk, jævn og ensartet farve samt smuk glød.

Få en fantastisk glød med Trystal Minerals


Vita Liberata Trystal Minerals - Verdens første selvbruner pudderI år har jeg fået Vita Liberata Trystal Minerals hjem, som er verdens første selvbrunerpudder, og en helt ny måde at lave selvbrunere på. Trystal Minerals er en løs pudder,som du påfører med en Kabukibørste.

Produktet er super flot, og kommer i en beholder med lukkemekanisme, som gør, at den løse pudder ikke ryger ud, hvis du har den med på farten.


Firmaet, der er eksperter i selvbrunere samt luksus cremer til krop og ansigt, kalder produktet for den mest spændende udvikling indenfor selvbrunere i 40 år, og det må man give dem ret i. Tænk sig, at du nu kan påføre gløden direkte på huden og ikke nok med det, så virker pudderen også i de efterfølgende dage, hvor den stadig bruner og opbygger en smuk glød. .

Nem og hurtig selvbruner


Jeg har især været glad for den de dage, hvor jeg skulle være ude af døren i en fart. Husk blot, at din hverdagscreme, olie eller foundation skal være trængt helt ind, før du bruger pudderen. Det er bedst at påføre på en ren og blød hud, der ikke klæber, da man på den måde får en helt jævn bruning og glød.
Held og lykke med produktet, jeg ved, du vil blive lige så tilfreds og glad, som jeg er.

Billedet her med blitz - med og uden pudderen


Vita Liberata Trystal Minerals - Verdens første selvbruner pudder


Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Loading...