Bevar gløden her til efteråret

Sommerglød betyder ikke nødvendigvis at ligge og stege flere timer i solen for at blive brun. De fleste får sommerglød, når foråret blomstrer, og de første sommerlige solstråler strejfer. Solbadning er selvfølgelig skadeligt for huden, derfor er det vigtigt, at beskytte sig med gode produkter der har spf. Men man skal heller ikke glemme, at vi naturligt danner d-vitamin, når solens stråler rammer vores hud. Så alting med måde!

Når det kommer til at bevare sin glød, eller skabe den for den sags skyld, kan man nemt og naturligt opnå gode resultater med naturlige produkter.

Vigtigst er, at man følger en form for rutine eller step for step metode, hvor man bruger de rette produkter i den rette rækkefølge.

Først: rens huden i dybden

Når man taler glød, er det vigtigt at huske, at sund og ren hud i sig selv giver en dejlig glød. Derfor er det vigtigt, at rense huden med produkter, der passer din hudtype og derefter exfoliere. Jeg har personligt rigtig gode erfaringer med Dermalogica’s Gentle Cream Exfoliant, som er en maske, du påfører efter rens og lader sidde i ca. 10 min. Man får en helt fantastisk blød og ren hud.

Med denne metode undgår du at “ridse” eller scrubbe i huden, som for eksempel med cremer med små sandkorn. Den er derfor vældig god til personer med akne, da man exfolierer uden at provokere huden for meget.
Derudover er der Dermalogica’s Exfoliating Face Brush, som jeg personligt bruger hveranden dag. Den exfolierer, renser i dybden og bidrager til cellefornyelse pga den øgede blodcirkulation. Den har nærmest gjort underværker for min hud!

Find produkterne her:
Dermalogica Gentle Cream Exfoliant
Dermalogica Exfoliating Face Brush

Selvbruner og bronzer

Med selvbruneren og bronzeren, Tantasia, fra Jane Iredale får jeg en smuk kulør. Jeg bruger altid solfaktor i ansigtet. En selvbruner er derfor et musthave produkt året rundt hos mig. Jeg bruger den typisk om morgenen inden makeup. Der er masser af fugt i Tantasia, men det er godt at fugte inden brug om vinteren. Den kan både bruges i ansigtet og på kroppen. Den blender godt ind på kroppen og skaber en lækker glød. Man skal huske at vaske hænder!!! Og man skal huske at smøre den grundigt og ensartet ud! Jeg synes ikke, den lugter grimt, som andre selvbrunere. Den dufter lidt citrusagtigt i starten, hvilket er fint.

Vil du vide mere om produktet, så klik her: Jane Iredale Self Tanner & Bronzer Tantazia

Til sidst skaber jeg et glow

Som en sidste detalje, efter min rutine og makeup, skaber jeg et glow med BareMinerals READY Luminizer. Det er den perfekte highlighter til lige at give det sidste pift. Den er super lækker i glow og i tone, og du kan bruge den på kindben, næseryg, øjne og endda kraveben, skuldre og bryst. Super lækkert kompakt produkt, der endda er godt for huden! Billederne taler for sig selv!

Læs mere om produktet her: Bare Minerals READY Luminizer Duo

By Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden o…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Dermalogica Gentle Cream Exfoliant 75 ml
Vejl. pris 370,00 kr
Din pris 329,00 kr
Dermalogica Exfoliating Face Brush
Vejl. pris 165,00 kr
Din pris 149,00 kr
Jane Iredale Tantasia Self Tanner & Bronzer 124 ml
Vejl. pris 285,00 kr
Din pris 259,00 kr
Bare Minerals READY Luminizer Duo 10 gr. (U)
Vejl. pris 419,00 kr
Din pris 379,00 kr

Nyeste

Web-TV: Den perfekte hverdags knold

Travl hverdag uden for meget tid om morgenen? Se den perfekte knold til travle morgener lige her!

Under luppen: Löwengrip Care & Color

Jeg har testet mærket Löwengrip Care & Color - læs med her!

Få længere hår med HairLust

Drømmer du om langt og sundt hår? Så læs med her!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt