Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vinter vs. kinder og læber

Vinter vs. kinder og læber

Vejrforholdet er noget af det hårdeste mod huden, specielt kinder og læber er oftest meget hårdt ramt.

Når kulde og frost begynder at komme, begynder mine læber også at tørre helt ud og bliver ømme. Jeg er sikker på, mange kan nikke genkendende til dette.

Et af de eneste produkter, som jeg altid har haft, siden jeg lærte produktet at kende for 10 år siden, er denne lille sag her:
Dermalogica Climate Control Lip Treatment

Climate Control Lip Treatment fra Dermalogica er helt fantastisk til dette vejr, som vi har lige nu. Den beskytter mod yderlige påvirkninger, og så heler den også op, hvis man som jeg, har været lidt for langsom til at få den købt i år.

Climate Control indeholder nemlig sheasmør, som virkelig er med til at nære og fugte. Vitamin E som styrker hudens eget forsvar, lavendel som beroliger, og solsikkeolie som også giver masser af næring til huden. Og der er hverken kunstige farvestoffer eller kunstige dufte i.

MEN vigtigst af alt er, at den IKKE indeholder vand, så den er perfekt at bruge, når man skal udendørs.

Jeg bruger den altid på læber og kinder, hvis jeg ved, jeg skal være ude længe. Skandinavisk hud er meget modtagelig for kulde, og huden bliver ofte irriteret, og i værste tilfælde kan man få karsprængninger, hvis man skifter fra varme og kulde mange gange i løbet af dagen.

Kan også bruges til børn

Vinter vs. kinder og læber

Jeg har en datter på 8 måneder, så vi går mange ture med barnevognen. Min datters hud er meget lys og fin, så vil jeg gerne passe så godt på den som muligt. Derfor bruger jeg dette produkt på hendes kinder for at beskytte dem så godt som muligt. (Jeg kunne måske godt have brugt et mere børnevenligt produkt, ville nogen mene, men jeg elsker den selv så meget, og har haft stor glæde af den, så det er jeg sikker på, at hun også får.)

Vinter vs. kinder og læber
Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...