Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vink farvel til vintertørre læber!

Vink farvel til vintertørre læber!

Vi går snart vinteren i møde og det vil sige, vi også går tørre og sprukne læber i møde.

MEN med disse lækre læbeprodukter fra græske Korres kan du komme dette i forkøbet.

Disse lip-sticks fra Korres er med solbeskyttelse, Shea butter og solsikkevoks som gør, at læberne holder sig gennemfugtede og bløde hele dagen. Udover disse ingredienser, er der også mandarinolie i, som forhindrer at læberne udtørrer.

De fås i neutrale farver, men også i let farvede lip-sticks, som giver en meget let farve til læberne.

Shea Butter:
Shea butter blev oprindeligt brugt af afrikanske sæbeproducenter, som havde opdaget hemmeligheden bag vidundermidlet. Shea butter er fantastisk til at beskytte hud og hår mod det voldsomme klima, der findes i de afrikanske lande. Man har sidenhen fundet ud af, at Shea butter beskytter huden med UV-skader, at det forebygger linjer og rynker, lindrer irriteret hud og hjælper på meget tørre overflader.

Mandarin:
Mandarin som er i citrus familien stammer fra Filippinerne. Mandarinens æteriske olie, som stammer fra frugtens skal, bruges til fremstilling af parfumer. Mandarinolien er antiinflammatorisk og fugtgivende, og er derfor den perfekte ingrediens i læbeprodukter.

Her finder du udvalget af Korres Lip-sticks:

Vink farvel til vintertørre læber!
Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...