Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Vil du have volume og krøller der holder hele dagen?

Vil du have volume og krøller, der holder hele dagen? Så har jeg løsningen her!

Vil du have volume og krøller der holder hele dagen?

Jeg elsker store krøller med volume, hvem gør ikke det? Mit hår er faktisk meget fladt, det synes jeg personligt er lidt kedeligt, så jeg krøller det tit. Når jeg gør det, synes jeg, det er rart, at bruge gode produkter så krøllerne ikke ender med at lægge sig fladt igen. Jeg har fundet en løsning med nogle skønne produkter fra Fudge, der får dine krøller til at holde helt indtil næste dag.

Vil du have volume og krøller der holder hele dagen?

Min frisør har anbefalet Fudge Membrane Gas mange gange, og nu har jeg endelig testet den, og det var en skøn oplevelse, super godt! Det giver et stærkt og fleksibelt hold og oven i et mat udseende. Den eneste negative side er, at dit hår er lidt stift, og det er svært at rede igennem, men det er ligegyldigt, når krøllerne er så flotte.

Vil du have volume og krøller der holder hele dagen?

Push it up volume

Vil du have volume og krøller der holder hele dagen?

Før jeg føntørrer mit hår, bruger jeg Fudge Push-it-up, det er en spray, der giver dig en masse volume. Tør dit hår med et håndklæde og put det i, derefter skal du tørre det med en hårtørrer til det er helt tørt. Jeg synes, det virker så godt - mit hår bliver meget mere fyldigt og nemmere at style. Nu er du klar til at krølle, og jeg har brugt HH simonsen True Divinity flat iron til at få de krøller, jeg har på billederne. Husk at bruge varmebeskyttende produkter, inden du krøller, så dit hår ikke tager unødvendig skade.

Vil du have volume og krøller der holder hele dagen?

Normalt bruger jeg altid en smule hårpudder eller tørshampoo i mit hår for at forhindre, at det bliver fedtet og kollapser. Du kan bruge det før dit hår bliver fedtet for at undgå det. Jeg synes, der er en kæmpe forskel indenfor tørshampoo, men den fra Fudge gør virkelig sit arbejde. Den er lidt dyrere end de andre, men til gengæld holder den rigtig længe, og derfor har du ikke brug for at bruge så meget hver gang. Slut af med at bruge masser af Fudge Membrane Gas, det vil få dit hår til at se godt ud hele dagen.

Vil du have volume og krøller der holder hele dagen?
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...