Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent?

Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent?

Maria Nila Colour Refresh er en plejende hårkur med farvepigmenter. Hvis du vil have pastelfave, mixer du farvekurerne med White Mix. Du kan også bruge kurene alene for at opnå en mere intens farve, eller hvis du vil opfriske din nuværende hårfarve. Hårkurene er vegan-venlige og uden parabener og sulfater.

Maria Nila Colour Refresh

Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent?

Nu jeg endelig har fået platinblond hår, var det fristende at prøve hårfarverne fra Maria Nila. Det er ikke en permanent hårfarve, så farven vaskes ud lidt efter lidt. Disse hårkure er derfor helt geniale, hvis du har lyst til at lege lidt, uden at farve det permanent. Colour Refresh kan blive brugt til alle hårtyper, men de fungerer bedst på lyst hår, da de kun tilfører farve, og ikke lysner det. Hvis du vil afblege dit hår - vil jeg anbefale, at du gør det hos frisøren, da det kan gå galt derhjemme. Disse hårkure kan du nemt bruge derhjemme, men du skal måske prøve den på en lille hårtot først.

Mix og leg med hårfarverne

Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent?

For at få denne pastel lilla hårfarve har jeg mixet Pearl Silver og Vivid Violet sammen med White Mix. Farveblandingen skal du have i nyvasket, håndklædetørt hår. Der følger 4 stk. engangshandsker med, som jeg vil anbefale, at du bruger, hvis du ikke vil risikere at få lilla hænder. Tilføj blandingen jævnt i håret, så hurtigt du kan - så farven får lov at virke i samme antal tid. Kør en kam igennem håret for maksimal dækning.

Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent?

Lad farven sidde i 2-10 minutter (jeg havde den i omkring 10 min.). Så er det bare at skylle håret igennem og afslut med en balsam.

Resultat

Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent?

Jeg er super tilfreds med resultatet, selvom det er lidt ujævnt her og der. Det synes jeg personligt ser fedt ud. Og "thumps up" fordi det er så simpelt og hurtigt at opdatere hårfarven. Næste gang skal jeg lege lidt mere med de forskellige farver - måske regnbuefarvet.

Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent?
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...