Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vil du have lange og stærke negle??

Vil du have lange og stærke negle??

Jeg er ikke stolt af det, men jeg har i mange år været neglebider. Jeg synes, det ser så grimt ud, og jeg har utallige gange prøvet at stoppe, men forgæves.

Det er for mig ikke dét at bide i selve neglen, der har givet mig den trælse last, jeg tror simpelthen, det har været kedsomhed, og det har jeg prøvet at ændre på. I stedet for at bide neglene, har jeg, hver gang jeg har haft lysten, plejet mine negle i stedet for, enten ved at skubbe neglebåndene ned eller give dem negleolie. Derudover har jeg været igennem en neglekur, som du kan læse mere om nedenfor.

Vil du have lange og stærke negle??

Neglekuren

Herôme Nail Growth Explosion er et serum, som lover, at neglene bliver betydeligt længere på kun 14 dage. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, tænkte jeg, så jeg satte mig for at teste det. Kuren er meget simpel; en dråbe på hver negl hver dag i 14 dage, og du vil derefter have længere negle, og ja tak, det skal jeg lige love for!

Jeg er utrolig positivt overrasket over resultatet. Mine negle har vokset helt vildt, og jeg føler også at neglene er blevet stærkere.

Kuren kan bruges af alle, og den føles ikke ’krads’ mod huden, selvom den helst ikke skal i kontakt med neglebåndene.

Til kuren skal du også bruge Herôme Caring Nail Polish Remover til at rense neglen ren med, inden påførelse af serummet. Neglelakfjerneren er i mine øjne den bedste på markedet, fordi den er utrolig mild, men stadig yderst effektiv til at fjerne neglelak med. Derudover er den acetonefri.

Er du interesseret i at se hele det store udvalg af Herôme, så find det lige her: Herôme

Neglepleje

Vil du have lange og stærke negle??

Det er altid en god idé at pleje neglene med olie eller creme. Jeg er selv rigtig glad for CND SolarOil Nail Care, der både genopbygger og fugter neglebåndene og tilfører bl.a. E-vitamin.

Neglelak

Vil du have lange og stærke negle??

Nu hvor jeg har fået længere og stærkere negle, skal de selvfølgelig også forkæles med en smuk farve. Mit valg er faldet på Essie Gel Couture Neglelak #60 Pinned Up, der har den fineste støvet rosa farve. Den er så enormt glansfuld og nem at påføre, og så holder Gel Couture farverne helt op til 14 dage! Jeg har 2 lag på, og derefter skal Essie Gel Couture #00 Top Coat på. Dette er et vigtigt step for at beskytte neglen og den flotte farve. Derudover bevarer du den smukke glans og undgår afskalning af farven i op til 14 dage! Husk at det skal være gel-topcoaten, og ikke en almindelig topcoat, da holdbarheden ellers ikke bevares. Se de mange flotte Gel Couture farver her:
Essie Gel Couture

Det er 3 uger siden, jeg påbegyndte neglekuren, og derved også 3 uger siden jeg bed i dem sidste gang, og jeg tror faktisk, at jeg har fundet min løsning; kærlighed til neglene i stedet for neglebidning. Nu har jeg nemlig set, hvor smukke de kan blive på kun 14 dage!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...