Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ ALT MAKEUP | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vil du have længere hår??

Vil du have længere hår??

Jeg har altid ønsket mig længere hår, men som frisør, der eksperimenterer med både farver og afblegninger, er det som om, at det aldrig bliver længere, fordi det simpelthen bliver så ødelagt og slidt, at jeg er nødt til at få det klippet af.

Vil du have længere hår??

Jeg blev derfor glad, da jeg hørte om Redken Extreme Length Primer og Sealer, der begge indeholder biotin, hvilket er med til at genopbygge proteinkæderne. Proteinkæderne er det, der udgører hårets sundhed, og ved at styrke dem, opnås et sundere og flottere hår. Derfor havde jeg fra start allerede høje forventninger til produkterne.

Sådan bruges produkterne:

Vil du have længere hår??

Man skal se produkterne som en kur til håret, og jeg har brugt dem 2 gange i ugen. Start med at vaske håret med shampoo. Jeg anbefaler Redken Extreme Shampoo, der er udviklet specielt til skadet hår (og så er det generelt bare bedst at bruge flere produkter fra samme serie, da de supplerer hinanden bedst.) Shampooen har jeg længe været fan af, og så dufter den skønt! Efter shampoo dupper jeg lige håret med et håndklæde, så det ikke er gennemblødt.

Vil du have længere hår??

Derefter kommer jeg en god mængde primer på, og lader den sidde ca 10 minutter. Derefter skylles den ud, og her bruger jeg faktisk ikke conditioner efterfølgende, da hårets skællag (det yderste lag) skal være åbent, når sealeren skal på i håndklædetørt hår. Sealeren er lidt sjov, for den har en børste, hvor produktet kommer ud fra. Meningen er, at man skal påføre produktet med børsten, men jeg synes personligt, at det er nemmest at komme lidt ud i hænderne, og derefter påføre i længderne.

For at være ekstra god ved mit hår, har jeg efterfølgende brugt Redken Extreme Anti-Snap, inden jeg har brugt varmeredskaber som føntørrer og glattejern.

Okay, hvad så? Virker det?

Jeg vil næsten lade billederne tale for sig selv, for det er meget tydeligt at se, at det virker! Jeg har brugt produkterne 5 gange, og se lige et resultat! Mit hår føles meget stærkere, og så ser det mere glansfuldt ud.

Vil du have længere hår??

Jeg kan slet ikke vente med at se, hvordan mit hår ser ud om et par måneder!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...