Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

VIl du have friske øjne med det samme?

Er du lidt træt, og vil du gerne have friske øjne med det samme?

Forkæl dine øjne

Jeg har testet Dragons Blood Eye Gel fra Rodial. Den køler og genopfrisker, hydrerer, glatter følsom hud og reducerer rynker.

Jeg får aldrig nok søvn, og nu hvor jeg er i 30’erne, er det et ekstra fedt produkt, som reducerer alderstegn. Det er præcis det Dragons Blood Eye Gel gør, alt imens den glatter og genopfrisker huden omkring øjnene.

Jeg har brugt den både morgen og aften i et stykke tid, og jeg er vildt tilfreds, området omkring mine øjne ser og føles fantastisk. Den er også fantastisk at bruge under makeup.

Smart beholder

Beholderen er genial, du skal bare presse let en gang for at få den ønskede mængde. Cremen er drøj i brug, så du har kun brug for en lille smule til begge øjne.

Låget kan tages af, så du er sikker på at få brugt det hele.

Der var også en lille sød seddel indeni, jeg elsker sådan nogle små detaljer.

Follow

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Relaterede produkter

Rodial Dragon's Blood Eye Gel 15 ml.
475,00 kr
355,00 kr
Loading...