Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ 25 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vil du have flydende marokkansk guld til dit hår?

Du har sikkert hørt en masse sige, at arganolie er SÅ fantastisk og det bedste du kan gøre for dit hår og din hud. Men hvorfor er det nu lige, de siger det - og er det nu også så godt, som de siger? Det har jeg sat mig for at finde ud af.

Vil du have flydende marokkansk guld til dit hår?

Her har jeg testet Cosmo Co’s nye serie Cossy, som består af en shampoo og conditioner til normalt og tørt hår.

Og den er faktisk god nok, med disse produkter, får du flydende marokkansk guld til dit hår! Serien er nemlig baseret på ren koncentreret marokkansk arganolie, som beriger dit lidt tørre og slidte hår, med masser af næring og pleje. Det er ren luksus for håret, bare til en mere budgetvenlig pris.
Den marokkanske arganolie er nemlig rig på fedtsyrer, antioxidanter, proteiner og vitaminer, som alle er ingredienser der er kendt for deres plejende og nærende effekt. Derudover indeholder de E-vitaminer og Omega-3-olie, som gør håret ekstra elastisk, og dermed mere modstandsdygtigt, så det ikke knækker så let.

I og med at jeg er frisør, har mit hår skulle stå igennem en del forskellige hårfarver gennem tiden, og det er som bekendt ikke sundt for håret! Derfor er det vigtigt for mig, at mit hår bliver styrket og plejet i dybden, så det kan fremstå sundt og velplejet.

Vil du have flydende marokkansk guld til dit hår?

Vidste du at Cosmos Co...

Vidste du at Cosmos Co er et dansk mærke der blev lanceret i 2013? Deres produkter er baseret på 100% ren Argan oile og er uden tilsætningsstoffer. Cosmos Co tager selv til Marokko og tester produkterne, om de lever op til de standard og kvalitetskrav de selv stiller.

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl, Cosmos Co er bestemt en serie der skal udforskes og afprøves noget mere, efter at jeg har prøvet deres fantastisk lækre shampoo og conditioner.

Tip: Jeg har gemt flaskerne og lavet den om til moderne håndsæbe dispensere, ved at fjerne det originale klistermærke og derefter sætte et lille dymo klistermærke på, hvor der står “håndsæbe”!

Follow
Debbie Uhre

Hej. Jeg har den 4-årige frisøruddannelse og har der igennem opnået stor produktkendskab og viden omkring håret. Jeg har en stor passion og elsker alt omkring hår, opsætninger, make-up og beauty generelt. Jeg er ansat hos Nicehair, og vil løbende blogge om hår og produkter, her på Magazine.

Loading...