Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Vil du have en smuk, ensartet og fejlfri hud?

Vil du have en smuk, ensartet og fejlfri hud?

Vil du have en smuk, ensartet og fejlfri hud - så prøv Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation.

Det er ultimativt den bedste flydende foundation, jeg har prøvet, og det siger ikke så lidt. For jeg har normalt brugt bl.a Youngblood, Bare Minerals og L’Oreal, men denne føles bare helt anderledes på huden.

Konsistensen er flydende og let, men samtidig meget cremet og dækkende. Ja, den er lidt svær at forklare, den skal altså bare prøves. For lige når man smører den ud på huden, føles den lidt tyk, men når den så har sat sig, kan man slet ikke mærke den, og den føles nu helt fløjlsblød.
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation tværes ikke ud og smitter ikke af på tøjet, hvilket er et kæmpe plus i min bog. For der er bare ikke noget værre end at ens makeup smitter af, når man f.eks giver et kram eller har noget højhalset tøj på.

Foundation der holder hele dagen

Endnu et kæmpe plus ved denne foundation er, at den er oliefri. Det betyder, at den ikke tilstopper porerne, så min hud hele tiden ser glat og ensartet ud. Derudover er den sørme også uden parfume, hvilket er noget jeg lægger stor vægt på!

Som prikken over i’et, har den selvfølgelig SPF 10, hvilket jeg altid syntes, man skal gå efter i sin makeup. For så er huden beskyttet hele året rundt, selv om vinteren, hvor jeg ikke lige tænker på at tage solcreme i ansigtet.

Vil du have en smuk, ensartet og fejlfri hud? Vil du have en smuk, ensartet og fejlfri hud?

Så hvis du er på udkig efter en flydende foundation, der har høj dækkeevne og holder hele dagen, ja faktisk op til 24 timer, er uden olie og parfume, samt ikke smitter af på tøjet, så er det helt sikkert Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation SPF10, du skal prøve.

Follow
Debbie Uhre

Hej. Jeg har den 4-årige frisøruddannelse og har der igennem opnået stor produktkendskab og viden omkring håret. Jeg har en stor passion og elsker alt omkring hår, opsætninger, make-up og beauty generelt. Jeg er ansat hos Nicehair, og vil løbende blogge om hår og produkter, her på Magazine.

Relaterede produkter

Loading...