Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Vil du ha store fyldige bryn?

Vil du ha store fyldige bryn?

Ikke testet på dyr!

Jeg har tidligere testet nogle af Jane Iredale's produkter, og nu var jeg så heldig at få lov til at prøve endnu flere af hendes skønne produkter. Jane Iredale er synonymt med naturlige og sunde mineralprodukter uden kunstige farvestoffer, parfume, talkum og parabener.

Jane Iredale er heller ikke testet på dyr, og er anbefalet af hudlæger verden over. At makeup og hudprodukter ikke er testet på dyr, er noget jeg sætter stor pris på, og en rigtig god grund til at vælge Jane Iredale fremfor andre producenter.

Vil du ha store fyldige bryn? Vil du ha store fyldige bryn? Vil du ha store fyldige bryn?

Her har jeg brugt Jane Iredale Eyebrow Pencil i farven Dark Brunette, Puremoist Lipstick i farven Melody, og Smooth Affair for Eyes øjenskygge/primer i farven Canvas. Jeg bruger altid primer under øjenskyggen og denne var virkelig god og holder sig pæn hele dagen. Du kan også bruge den alene som øjenskygge.

Fyldige bryn

Vil du ha store fyldige bryn?

Jeg får en del spørgsmål om, hvad jeg gør med mine bryn, så jeg har prøvet at lave en lille guide med billeder, som viser hvordan jeg former dem.

Vil du ha store fyldige bryn?

Først laver jeg en streg under hvert bryn for at markere undersiden, og derefter forsøger jeg med små strøg at tegne op, der hvor jeg synes, der mangler lidt hår. Her er det bare at prøve sig frem, alle har forskellige bryn, og der er ingen facitliste på, hvordan det skal gøres.

Men prøv dig forsigtigt frem,- især inderst ved brynet, så du ikke markerer for hårdt op, da de dermed hurtigt kommer til at se lidt for påtegnede ud.

Vil du ha store fyldige bryn?

Afslut gerne med en smule bryn gel og påfør lidt highlighter under brynene. Det er første gang jeg har prøvet Jane Iredale's øjenbrynsblyant, og jeg er super godt tilfreds med resultatet. Farven holder fantastisk, så du behøver ikke bekymre dig for, om det kan holde hele dagen, for det kan det!

Røde læber

Vil du ha store fyldige bryn?

Puremoist læbestiften er også fantastisk. Den er nem at påføre, den dækker 100% og den fugter rigtig godt. Den fås i mange fine farver, så jeg er sikker på, at du finder en, som passer lige præcis til dig. De fleste kan bære en rød læbestift, så hvorfor ikke prøve farven Melody?

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Relaterede produkter

Loading...