Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Vinderprodukter til mænd

Vinderprodukter til mænd

Min kæreste har i lang tid ledt efter nogle gode produkter til hans kraftige hår, og når nu hans kæreste er frisør, så skal alle mærker testes, i jagten på at finde de bedste produkter til lige netop hans hår. Der er specielt 2 produkter, som han er blevet yderst begejstret for, og dem vil jeg uddybe nedenfor.

American Crew Alternator

Alternator er et relativt nyt produkt fra American Crew, men det er intet mindre end genialt! I mine (frisør)-øjne er denne styling spray uundværlig, fordi den danner en god ’base’, så voksen holder bedre i håret. Den er super nem at anvende, for den skal simpelthen bare sprøjtes i fugtigt hår, ca 5-6 sprøjt, og så kan man enten lade håret lufttørre eller føntørre det.

De dage hvor min kæreste ikke ønsker alt for meget hold, men alligevel gerne vil styre det lidt, bruger han kun denne spray. Han siger, at håret føles som om, at der er daggammelt voks i, hvilket mange mænd godt kan lide, for så er håret relativt nemt at sætte.

Vinderprodukter til mænd

Hvad der også gør Alternator ekstra fed er, at håret kan re-styles hele dagen. Den er genial til ham, der ikke kun har én måde at sætte håret på, men godt kan lide at køre fingrene igennem håret i løbet af dagen. Derudover dufter den lækkert maskulin.

Klik her og læs mere om produktet: American Crew Alternator

Paul Mitchell Tea Tree Shaping Cream

Denne parabenefri voks bruger han de dage, hvor han ønsker mere hold på håret. Den giver et godt hold, uden at håret klasker eller bliver fedtet at se på. Den har en mat finish, og så er den både nem at arbejde med og nem at skylle ud af håret igen. Selvom den har et stærkt hold, bliver den aldrig stiv, som nogle andre vokse på markedet godt kan blive det. Den er meget drøj i brug, så denne voks har han i lang tid, inden den bliver tømt.

Denne voks kan også sagtens bruges til kvinder, der ønsker et stærkt hold med en mat finish. Produktet dufter skønt, og den er nem at arbejde med.

Det er lidt forskelligt om han bruger voksen ovenpå Alternatoren, eller om han bare bruger den alene. Oftest er det sådan, at han sprayer Alternator i efter sit morgenbad, og når håret så er blevet tørt, kommer han lidt Shaping Cream i, for at sikre at håret holder sin facon resten af dagen.

Klik her og læs mere om produktet: Paul Mitchell Tea Tree Shaping Cream

Vinderprodukter til mænd

For flere stylingsmuligheder til mænd, så tjek nicehair.dk/mænd hvor alle herreprodukter er listet i kategorier, så du kan finde lige præcis dét, du leder efter, uden at skulle bekymre dig om, om produktet er lavet til mænd eller kvinder.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...